Opusti se. Sve ćemo riješiti.

I najmanja nezgoda svakog može izbaciti iz takta. Ipak, odahnut ćeš kad vidiš da ovdje sve ide brzo i jednostavno, bez papirologije i nepotrebne zezancije. Nakon što prijaviš štetu, tvoj zahtjev odmah počinjemo obrađivati. Ako je sve potrebno na broju, šteta može biti riješena već u roku 24 sata. Čak i ako nisi naš korisnik, nego prijavljuješ štetu po polici LAQO osiguranika.

Prijava štete bez stresa. Napokon.

DamageDigital

Skroz jednostavno i digitalno

Šalteri su stvar prošlosti. Štetu odsad prijavljuješ iz vlastitog naslonjača – jednostavno i potpuno digitalno. Sve riješiš u samo nekoliko klikova. 

DamageQuick

Super brza obrada štete

Nakon što prijaviš štetu, tvoj zahtjev odmah počinjemo obrađivati. Pri djelomičnoj šteti na vozilu možeš odabrati popravak u servisu ili ponuđeni iznos za isplatu. Ako pristaneš na ponudu, isplata odmah ide na tvoj račun. 

DamageSupport

Uz tebe kad god nas trebaš

Klikni i tu smo. Pomažemo ti oko prvih koraka pri nezgodi, a nakon što prijaviš štetu, u svakom trenutku možeš pratiti njezin status. Sve je transparentno i nadohvat ruke. 

DamageReplacement

Nije kao tvoje, ali zamjensko te vozilo čeka

Dobro je imati Kasko. Dok je tvoje vozilo na popravku u našem partnerskom servisu, osigurali smo ti zamjensko vozilo bez dodatnih troškova.

Prijavi štetu potpuno digitalno

LAQO aplikacija – najjednostavniji način da prijaviš štetu.

Imaš LAQO osiguranje? Skini LAQO aplikaciju i imaj sve nadohvat ruke!

  • Brzi pregled osiguranja
  • Svi dokumenti na jednom mjestu
  • Jednostavna prijava štete
  • Obnova police u jednom kliku
  • Popusti za manju kilometražu
  • Nagrade unutar LaqoPrevent programa prevencije