Opusti se. Sve ćemo riješiti.

Osiguranje vozila

Ukratko odgovoriš na pitanja, objasniš što se dogodilo i priložiš potrebnu dokumentaciju. Ako ti je vozilo oštećeno, preporučujemo da ga fotografiraš i priložiš slike. Također će nam trebati i tvoji brojevi OIB i IBAN. Proces je jednostavan, a mi te vodimo kroz svaki korak.

Putno osiguranje

Putovanja su uzbudljiva jer su nepredvidiva. Nažalost, to znači da se na putu mogu dogoditi i razne neprilike zbog kojih bi ti mogla zatrebati pomoć liječnika ili nastati dodatni troškovi. Nakon što prijaviš štetu, tvoj zahtjev odmah počinjemo obrađivati. Ako je sve potrebno na broju, šteta može biti riješena već u roku 24 sata.

Osiguranje ljubimaca

Dokazano je da su kućni ljubimci najbolji zabavljači u domu! Ako je tvoja mačka postala nespretni akrobat ili je tvoj pas odlučio biti profesionalni kaskader, prijavi štetu kroz par jednostavnih koraka. Možda nećeš dobiti povrat za svoje slomljene vaze i tužne trenutke, ali brza obrada i isplata štete stiže u najkraćem moguće roku.

Prijava štete bez stresa
.
Napokon.

DamageDigital

Skroz jednostavno i digitalno

Šalteri su stvar prošlosti. Štetu odsad prijavljuješ iz vlastitog naslonjača – jednostavno i potpuno digitalno. Sve riješiš u samo nekoliko klikova. 

DamageQuick

Super brza obrada štete

Nakon što prijaviš štetu, tvoj zahtjev odmah počinjemo obrađivati i isplata brzo ide na tvoj račun.  

DamageSupport

Uz tebe kad god nas trebaš

Klikni i tu smo. Pomažemo ti oko prvih koraka, a nakon što prijaviš štetu, u svakom trenutku možeš pratiti njezin status. Sve je transparentno i nadohvat ruke. 

Imaš LAQO osiguranje? Skini LAQO aplikaciju i imaj sve nadohvat ruke!

  • Brzi pregled osiguranja
  • Svi dokumenti na jednom mjestu
  • Jednostavna prijava štete
  • Popusti za manju kilometražu
  • Nagrade unutar LaqoPrevent programa prevencije
Učitavam sadržaj...