Sigurno i jednostavno plaćanje

Policu plati onako kako ti najbolje odgovara. Plaćanje putem kartice, KEKS Pay ili Aircash aplikacije ili Kriptovalutom najbrži je i najlakši način za ugovaranje Obveznog osiguranja jer ti polica odmah stiže na mail. Ako se odlučiš za plaćanje uplatom na račun, policu ti šaljemo čim je uplata vidljiva na našem računu. 

Kartice

WSPay
MasterCard
Maestro
Visa
Diners

 

Plaćanje karticama provodi se sigurno putem WSPay sustava*, a omogućeno je jednokratno plaćanje uz 5% popusta.  

Plaćanje do 12 rata moguće je sljedećim karticama:

Premium Visa Gold

Diners

MasterCard®, Visa Avenue Mall i Visa Business koje je izdala Zagrebačka banka d.d. za iznose iznad 66,36 EUR.

Maestro® i Visa Inspire kartice tekućeg računa koje je izdala Privredna banka Zagreb d.d.

Visa debit individualna kartica od Zagrebačke banke plaćanje na 2-12 rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje je 66,36 EUR, a maksimalni 7.963,90 EUR.

 

Plaćanje do 9 rata moguće je sljedećim karticama za iznose iznad 66,36 EUR: 

Debitne Maestro®, MasterCard® i Visa kartice (s logotipom MBPLUS ili MBCARD) s ugovorenom MBPLUS uslugom koje su izdale:

  • Erste & Steiermarkische Bank d.d.
  • Agram banka d.d.
  • Istarska kreditna banka Umag d.d.
  • KentBank d.d.
  • Sberbank d.d.
  • Slatinska banka d.d.

KEKS Pay

Plaćanje KEKS Pay aplikacijom omogućeno je samo za jednokratno plaćanje. Za tebe kao klijenta nema naknade za prijenos novca.

Aircash

Aircash aplikacijom moguće je za jednokratno plaćanje. Samo otvoriš Aircash i klineš na „Skeniraj i plati“ na početnom ekranu. Ne zaboravi, nema naknade za plaćanje.

Uplata na račun

Ako odabereš plaćanje uplatom na račun, informacije i 2D barcode za provedbu plaćanja šaljemo na tvoj email. Policu osiguranja dobiješ isto na email čim uplata bude vidljiva na našem računu. 

Ovaj način plaćanja moguć je samo kad tvoja trenutačna polica Obveznog osiguranja vozila ne ističe za manje od 3 dana. Zašto? Zato što ne želimo da ostaneš bez osiguranja ako ti trenutačno osiguranje istekne, a 3 dana je prosječno vrijeme potrebno za uplatu i obradu plaćanja.

Kriptovaluta

Na koraku plaćanja biti će ponuđena lista dostupnih kriptovaluta. Prilikom odabira opcije plaćanja kriptovalutama i prihvaćanjem uvjeta, u partnerskom servisu PayCek, prikazat će ti se iznos u protuvrijednosti kriptovaluta gdje je potrebno upisati svoj email i odabrati željenu kriptovalutu. Nakon odabira kriptovalute, moći ćeš skenirati QR kod sa svojim kripto novčanikom.

 

* WSPay siguran je sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama, što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji posjeduje WSPay. WSPay upotrebljava SSL certifikat 256-bitne enkripcije i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite pri upisu i prijenosu podataka.

WSPay kao izvršitelj provedbe autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te s osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

 

Osobni podaci koji se koriste s ciljem autorizacije i naplate, odnosno izvršavanja obveza iz ugovora ili temeljem ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršavanje ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca: ime i prezime, e-mail, telefon, adresa, mjesto, poštanski broj, država, vrsta kartice, broj kartice, vrijeme trajanja kartice, CVV-kod kartice

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti upotrebljava osim s ciljem izvršavanja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera, što naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom. 

Učitavam sadržaj...