Besplatno izračunaj cijenu osiguranja za svoje vozilo.

LaqoPrevent

Vozi sigurno i osvajaj nagrade

Uključi se u LaqoPrevent program i pridruži nam se u promicanju odgovornog ponašanja u prometu jer najbolje vozače nagrađujemo vrijednim nagradama

Prati Emisiju CO2 i ekonomičnijom vožnjom smanji svoj ugljični otisak jer na taj način imaš pozitivan utjecaj na okoliš i potrošnju goriva.

PreventParticipate

Sudjeluj

Prati svoje vožnje i saznaj koliko dobro i ekonomično voziš.

PreventProgress

Usavršavaj vožnju

Prati svoj napredak i postani još bolji vozač.

PreventCompete

Natječi se

Sudjeluj u igrama i zabavnim izazovima.

PreventPrizes

Osvajaj nagrade

Najbolji vozači imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Tko se može uključiti
?

U program LaqoPrevent mogu se uključiti sve fizičke osobe koje su već korisnici LAQO osiguranja, kao i sve nove koje ugovore LAQO policu. Nakon što ugovoriš Obvezno ili Kasko i skineš LAQO aplikaciju, uključi se u program i kreni na svoju prvu vožnju. 

Kako program funkcionira
?

Bilježenje vožnje

Ako se uključiš u program, svaki put kad sjedneš za volan i pokreneš vozilo, unutar tvoje LAQO aplikacije pokrenut će se i LaqoPrevent. Program će pratiti, bilježiti i spremati tvoje vožnje, a na tebi je samo da voziš što sigurnije i ekonomičnije.

Ocjena vožnje

Svaku vožnju program će ocijeniti na temelju tvoje brzine i stila vožnje. Dobra ocjena rezultat je odgovorne vožnje. S druge strane, prekoračenja brzine, nagla ubrzanja, kočenja i skretanja ili upotreba mobitela za vrijeme vožnje smanjit će tvoju ocjenu. Bez brige, lošu vožnju ne kažnjavamo i ona ne utječe na cijenu tvoje police .

Skupljanje znački

Za usavršavanje određenih dijelova vožnje kreirali smo različite značke. Kad ispuniš uvjete i osvojiš određenu značku, ostvaruješ priliku za osvajanje nagrada, a svoje vozačke vještine dižeš na višu razinu.

Izazovi i nagrade

Ako je vožnja sigurna i odgovorna, ne znači da ne može biti i zabavna! Za još više uživanja u vožnji pripremili smo za tebe brojne zabavne igre i izazove u kojima možeš osvojiti super nagrade.

Skini LAQO aplikaciju i uključi se u LaqoPrevent program!

Što možeš osvojiti
?

Prevent Ekskluziv dodatno pokriće

Znaš li da dobra vožnja zaslužuje posebnu pozornost? Prevent Ekskluziv je dodatna opcija koju možeš dobiti prilikom obnove police samo ako si korisnik LaqoPrevent programa čija je prosječna ocjena vožnje 81 ili više u najmanje 20 vožnji.

Pokrivamo ti: 

  • Specijalistički i subspecijalistički pregled iz više od 20 medicinskih područja (1x godišnje)
  • Uslugu medicinske dijagnostike iz 83 područja (1x godišnje)
  • Kontrolni pregled nakon specijalističkog pregleda ili dijagnostičke obrade (1x godišnje)
  • Troškove spašavanja u nezgodama u Hrvatskoj ili inozemstvu
  • Osiguranje osobnih stvari i dokumenata

Ako zadovoljiš uvjete, ovo ekskluzivno pokriće će ti biti uključeno u cijenu pri sljedećoj obnovi obveznog auto osiguranja .

Razne nagrade

Sudjelovanjem u igrama, izazovima i skupljanjem znački ostvaruješ priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade. Ipak, osvajanje titule odličnog vozača nagrada je koja nema cijenu! 

Aktivni natječaji i izazovi

Trenutno nema aktivnih natječaja i izazova

Najčešća pitanja

Kad se počinje bilježiti moja vožnja?

Tvoju vožnju počinjemo bilježiti nakon što smo na temelju senzorskih podataka zaključili da se radi o vožnji.. Ako tijekom tvojeg putovanja ima jako puno mirovanja (npr. iznimno kratko putovanje u gradskoj gužvi), tu vožnju ti nećemo prikazati kako bismo ti osigurali što bolji rezultat. Također, vožnja se bilježi samo ako se tvoje vozilo kreće brzinom većom od 20 km/h.

Kako se računa rezultat pojedine vožnje?

Ocjena vožnje računa se na temelju tvoje brzine i stila vožnje, pri čemu se uračunavaju prekoračenja brzine, nagla ubrzanja, kočenja i skretanja te upotreba mobitela za vrijeme vožnje. Žao nam je, ali računa se i handsfree.

Vozio/vozila sam auto, ali nemam zabilježenu vožnju. Zašto?

Razlog je što se vožnja „učitava“, odnosno mjerimo koje su stvari bile dobre, a u kojima ima mjesta za poboljšanje. To može trajati i do desetak minuta, pa ti se vožnja može naknadno prikazati. Također nećemo bodovati vožnju ako zapneš u gužvi ili puno vremena provodiš u „leru“. Želimo ti pružiti priliku da rezultat ostvariš bez obzira na vanjske čimbenike koji mogu loše utjecati na tvoju ocjenu.

Naplaćuje li se upotreba programa?

Nikako! To je naš dar tebi kao LAQO korisniku. Želimo pomoći učiniti ulice barem malo sigurnijima, a tebi osigurati zabavu i priliku da osvojiš nagrade.

Kako mogu osvojiti savršen rezultat?

Do magične stotke možeš stići jednostavno – sigurnom vožnjom, što znači da moraš poštovati prometne znakove, ne smiješ se koristiti mobitelom za vrijeme vožnje ili naglo ubrzavati ili kočiti.

Što se računa kao ometanje koncentracije tijekom vožnje?

Svako korištenje mobitelom tijekom vožnje računamo kao ometanje koncentracije.

Imaš LAQO osiguranje? Skini LAQO aplikaciju i imaj sve nadohvat ruke!

  • Brzi pregled osiguranja
  • Svi dokumenti na jednom mjestu
  • Jednostavna prijava štete
  • Popusti za manju kilometražu
  • Nagrade unutar LaqoPrevent programa prevencije
Učitavam sadržaj...