LaqoPrevent

Vozi sigurno i osvajaj nagrade

Uključi se u LaqoPrevent program i pridruži nam se u promicanju odgovornog ponašanja u prometu jer najbolje LAQO vozače nagrađujemo vrijednim nagradama

Prati Emisiju CO2 i ekonomičnijom vožnjom smanji svoj ugljični otisak jer na taj način imaš pozitivan utjecaj na okoliš i potrošnju goriva.

PreventParticipate

Sudjeluj

Prati svoje vožnje i saznaj koliko dobro i ekonomično voziš.

PreventProgress

Usavršavaj vožnju

Prati svoj napredak i postani još bolji vozač.

PreventCompete

Natječi se

Sudjeluj u igrama i zabavnim izazovima.

PreventPrizes

Osvajaj nagrade

Najbolji vozači imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Tko se može uključiti
?

U program LaqoPrevent mogu se uključiti sve fizičke osobe koje su već korisnici LAQO osiguranja, kao i sve nove koje ugovore LAQO policu. Nakon što ugovoriš Obvezno ili Kasko i skineš LAQO aplikaciju, uključi se u program i kreni na svoju prvu vožnju. 

Kako program funkcionira
?

Bilježenje vožnje

Ako se uključiš u program, svaki put kad sjedneš za volan i pokreneš vozilo, unutar tvoje LAQO aplikacije pokrenut će se i LaqoPrevent. Program će pratiti, bilježiti i spremati tvoje vožnje, a na tebi je samo da voziš što sigurnije i ekonomičnije.

Ocjena vožnje

Svaku vožnju program će ocijeniti na temelju tvoje brzine i stila vožnje. Dobra ocjena rezultat je odgovorne vožnje. S druge strane, prekoračenja brzine, nagla ubrzanja, kočenja i skretanja ili upotreba mobitela za vrijeme vožnje smanjit će tvoju ocjenu. Bez brige, lošu vožnju ne kažnjavamo i ona ne utječe na cijenu tvoje police .

Skupljanje znački

Za usavršavanje određenih dijelova vožnje kreirali smo različite značke. Kad ispuniš uvjete i osvojiš određenu značku, ostvaruješ priliku za osvajanje nagrada, a svoje vozačke vještine dižeš na višu razinu.

Izazovi i nagrade

Ako je vožnja sigurna i odgovorna, ne znači da ne može biti i zabavna! Za još više uživanja u vožnji pripremili smo za tebe brojne zabavne igre i izazove u kojima možeš osvojiti super nagrade.

Skini LAQO aplikaciju i uključi se u LaqoPrevent program!

Što možeš osvojiti
?

Prevent Ekskluziv dodatno pokriće

Znaš li da dobra vožnja zaslužuje posebnu pozornost? Prevent Ekskluziv je dodatna opcija koju možeš dobiti prilikom obnove police samo ako si korisnik LaqoPrevent programa čija je prosječna ocjena vožnje 81 ili više u najmanje 20 vožnji.

Pokrivamo ti: 

  • Specijalistički i subspecijalistički pregled iz više od 20 medicinskih područja (1x godišnje)
  • Uslugu medicinske dijagnostike iz 83 područja (1x godišnje)
  • Kontrolni pregled nakon specijalističkog pregleda ili dijagnostičke obrade (1x godišnje)
  • Troškove spašavanja u nezgodama u Hrvatskoj ili inozemstvu
  • Osiguranje osobnih stvari i dokumenata

Ako zadovoljiš uvjete, ovo ekskluzivno pokriće će ti biti uključeno u cijenu pri sljedećoj obnovi obveznog auto osiguranja .

Razne nagrade

Sudjelovanjem u igrama, izazovima i skupljanjem znački ostvaruješ priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade. Ipak, osvajanje titule odličnog vozača nagrada je koja nema cijenu! 

Aktivni natječaji i izazovi

Trenutno nema aktivnih natječaja i izazova

Najčešća pitanja

Kome su sve poznati moji podaci?

Croatia osiguranje kao organizator programa LaqoPrevent, štiti tvoju privatnost i obrađuje samo one osobne podatke koji su nužni za svrhu za koju su prikupljeni, a to je praćenje tvoje vožnje i ponašanja u prometu. Sve podatke korisnika pohranjujemo na našim informacijskim sustavima, unutar Europskog gospodarskog prostora, i poduzimamo tehničke i organizacijske mjere koje osiguravaju njihovu zaštitu i odgovarajuću razinu sigurnosti kako bi bili sačuvani od neovlaštenog pristupa, brisanja, mijenjanja ili gubitka. Kao što vidiš, tvoji podaci su sigurni i nisu dostupni trećim stranama.

Mogu li izbrisati svoje podatke s appa?

Možeš nas tražiti brisanje svojih osobnih podataka ako više ne postoji pravna osnova za daljnju obradu i pohranu. Svoj korisnički račun unutar LAQO aplikacije možeš izbrisati u svakom trenutku.

Hoće li drugi korisnici programa moći vidjeti moje podatke?

Ne. Tvoji podaci su u potpunosti sigurni i neće se dijeliti trećim stranama. Poduzeli smo sve tehničke i organizacijske mjere koje osiguravaju zaštitu osobnih podataka i odgovarajuću razinu sigurnosti.

Zašto mi se ne bilježe vožnje a učlanio sam se u program?

Potrebno je provjeriti sva dopuštenja na mobitelu: Otvoriti LaqoPrevent izbornik, otići u Postavke - postaviti Lokacijske usluge na Uvijek i uključiti senzor pokreta. Provjeriti je li pod Baterija odabrano “dopusti pozadinsku aktivnost” te Optimizacija potrošnje baterije mora biti isključena. Kod nekih uređaja (najčešće Xiaomi) pod Dopuštenja mora uvijek biti uključen i Autostart.

Kako isključiti obavijesti o vožnji i pokretima na Androidu?

Otvoriti LaqoPrevent izbornik, otići u Postavke - Obavijesti - isključiti Chanel name (ime kanala) na oba mjesta. Obavijesti se više neće prikazivati.

Mogu li pauzirati vožnje u slučaju da ja ne vozim?

Ako ne voziš automobil i želiš privremeno pauzirati LaqoPrevent, to možeš jednostavno učiniti na naslovici klikom na gumb Pauziraj bilježenje vožnji. Kako bi nastavio sudjelovati u LaqoPreventu, potrebno je ponovo pokrenuti bilježenje vožnji.

Imaš LAQO osiguranje? Skini LAQO aplikaciju i imaj sve nadohvat ruke!

  • Brzi pregled osiguranja
  • Svi dokumenti na jednom mjestu
  • Jednostavna prijava štete
  • Popusti za manju kilometražu
  • Nagrade unutar LaqoPrevent programa prevencije
Učitavam sadržaj...