Tehnički pregled bez gnjavaže

Da bi tvoje vozilo bilo registrirano, svake godine moraš na vrijeme ugovoriti Obvezno osiguranje i obaviti tehnički pregled kako bi se utvrdila tehnička ispravnost vozila. Mi ti pomažemo da sve prođe glatko.

Izračunaj cijenu tehničkog pregleda

Brzo i jednostavno saznaj cijenu tehničkog pregleda za svoje vozilo.

Pronađi najbližu stanicu za tehnički pregled

Odaberi stanicu za tehnički pregled vozila čija ti lokacija najbolje odgovara.

Lokacije stanica

Spremaš se na tehnički?

Provjeri ispravnost vozila

Najčešći su uzroci “pada” na tehničkom pregledu neispravna svjetlosna signalizacija, nepravilnosti u sustavu kočenja, problemi s kotačima, gumama i ovjesom ili ekotest. Neke stvari vjerojatno možeš samostalno provjeriti, ali ipak je najbolje prije tehničkog obaviti redovan servis vozila.

Ugovori Obvezno osiguranje

Policu Obaveznog osiguranja možeš ugovoriti 30 dana prije isteka važeće. Čak i ako čekaš zadnji tren, nema problema. Čim ugovoriš LAQO digitalnu policu, sve informacije o tvom osiguranju odmah se šalju sustavu stanica za tehnički pregled.

Pripremi dokumente

Za registraciju vozila treba ti osobna iskaznica ili putovnica, prometna dozvola i novac. Naravno, potrebna ti je i polica Obveznog osiguranja, ali ne trebaš je printati. Stanice za tehnički pregled već imaju sve potrebne informacije, ali čak i ako te netko zatraži policu na uvid, ona je jednako valjana u digitalnom obliku.

Što ako ne prođeš?

Ne brini se, ako tehnički pregled ne prođeš od prve, u roku od 15 dana možeš se, bez nadoplate, vratiti na pregled s otklonjenim kvarom. Iznimka je ako je uzrok pada bio ekotest. Tada će cijena njegova ponavljanja biti 50% veća.

Ugovori Obvezno na vrijeme i bez muke

Važeća polica Obveznog osiguranja uvjet je za registraciju vozila. Ugovori je brzo i jednostavno uz 50% bonusa pri prvom ugovaranju u LAQO osiguranju.

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...