Mi smo LAQO, drago nam je

Iako više volimo da drugi govore o nama, ipak ćemo reći nekoliko riječi o našem timu. Ipak je red da se upoznamo prije nego što nam se pridružiš.

Otvorene pozicije

Lica iza LAQO osiguranja mlada su i ambiciozna, ali iskusna. S puno entuzijazma razvijamo pametna digitalna rješenja kako bismo promijenili industriju osiguranja i učinili svijet malo boljim mjestom.

Naš pristup

Da bismo bili što efikasniji, njegujemo fleksibilan i agilan način rada. Odbacujemo tradicionalne i dugotrajne metode i sami pronalazimo puteve do rješenja koja će korisniku omogućiti najbolje iskustvo.

Dobra vibra

Međusobno si pomažemo, čuvamo jedni drugima leđa i slavimo tuđe uspjehe. S optimizmom gledamo na budućnost jer vjerujemo da digitalizacija i tehnologija mogu naše živote promijeniti nabolje. 

Zeleno i odgovorno

Zelen nam je logo, ali i mi. Redovno bicikliramo, recikliramo i koristimo se pametnim digitalnim rješenjima koja nam pomažu postupati odgovorno. Aktivno djelujemo za dobrobit naše zajednice i okoliša.

Pridruži nam se!

Ako dijeliš naša uvjerenja i želiš razvijati inovativna rješenja koja čine život lakšim, a svijet sigurnijim, javi nam se. U dinamičnom i pozitivnom okruženju surađivat ćeš s vrhunskim stručnjacima i imati priliku raditi na tehnološki naprednim projektima iz industrije osiguranja.

Učitavam sadržaj...