Novi pogled na osiguranje

LAQO nije samo još jedno osiguranje. LAQO skrbi za dobrobit i sigurnost pojedinca, društva i okoliša. Vjerujemo da put do toga leži u odgovornijem ponašanju svakog od nas. LAQO je ovdje da nam pritom pomaže.

Iza čega stojimo

AboutSmart

Pametna rješenja

Svaku našu ideju, proizvod, pa i gumb u aplikaciji dobro promišljamo i ispitujemo. Ako mi nismo zadovoljni, sigurno nećeš biti ni ti.

AboutInnovation

Inovativnost

Stojimo iza svakog rješenja, ali znamo da razvoj tehnologije uvijek otvara nove mogućnosti. Ako vidimo priliku za napredak, ne bojimo se razmišljati izvan okvira.

AboutEasyLiving

Lakši život

Borci smo protiv nejasnoća i gnjavaže. Život je ionako dovoljno kompliciran. Ako nešto ne razumiješ ili misliš da predugo traje, znači da to moramo promijeniti.

AboutResponsibility

Odgovornost

Kad razvijamo naša rješenja, na umu imamo sigurno i odgovorno ponašanje kao posljedicu njihova korištenja. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Misliš da bismo kliknuli?

Ako dijeliš naša uvjerenja i želiš razvijati inovativna rješenja koja čine život lakšim, a svijet sigurnijim, javi nam se. U dinamičnom i pozitivnom okruženju surađivat ćeš s vrhunskim stručnjacima i imati priliku raditi na tehnološki naprednim projektima iz industrije osiguranja.