Novi pogled na osiguranje

LAQO nije samo još jedno osiguranje. LAQO skrbi za dobrobit i sigurnost pojedinca, društva i okoliša. Vjerujemo da put do toga leži u odgovornijem ponašanju svakog od nas. LAQO je ovdje da nam pritom pomaže.

Kako je sve počelo

Bilo nam je dosta sporog i kompliciranog procesa ugovaranja osiguranja. Pitali smo se kako to promijeniti. Odgovor je bio LAQO – prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje. Negdje se mora početi, a mi smo počeli s osiguranjem vozila.

Prevencija prije svega

Pametna digitalna rješenja ne samo da nam olakšavaju svakodnevicu nego nam i omogućuju biti odgovorniji prema svemu što nas okružuje. Zato iz dana u dan razvijamo inovativna rješenja koja sprečavaju nesretne slučajeve i čine svijet sigurnijim.

Zašto nam vjerovati

S obzirom na to da dolazi iz Croatia osiguranja, LAQO ima provjereno dobre gene kojima možeš vjerovati. Poštujemo tvoje vrijeme i novac i želimo da imaš osiguranje koje najbolje odgovara tvojim potrebama. A najbolje je što smo se riješili papirologije i cijeli proces ugovaranja učinili brzim, jednostavnim i potpuno digitalnim.

Iza čega stojimo

AboutSmart

Pametna rješenja

Svaku našu ideju, proizvod, pa i gumb u aplikaciji dobro promišljamo i ispitujemo. Ako mi nismo zadovoljni, sigurno nećeš biti ni ti.

AboutInnovation

Inovativnost

Stojimo iza svakog rješenja, ali znamo da razvoj tehnologije uvijek otvara nove mogućnosti. Ako vidimo priliku za napredak, ne bojimo se razmišljati izvan okvira.

AboutEasyLiving

Lakši život

Borci smo protiv nejasnoća i gnjavaže. Život je ionako dovoljno kompliciran. Ako nešto ne razumiješ ili misliš da predugo traje, znači da to moramo promijeniti.

AboutResponsibility

Odgovornost

Kad razvijamo naša rješenja, na umu imamo sigurno i odgovorno ponašanje kao posljedicu njihova korištenja. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Misliš da bismo kliknuli
?

Ako dijeliš naša uvjerenja i želiš razvijati inovativna rješenja koja čine život lakšim, a svijet sigurnijim, javi nam se. U dinamičnom i pozitivnom okruženju surađivat ćeš s vrhunskim stručnjacima i imati priliku raditi na tehnološki naprednim projektima iz industrije osiguranja.

Učitavam sadržaj...