Kako biti bez brige na svakom putovanju?

5. srpnja, 2024.

Putovanje na bilo koje odredište je prilika za istraživanje, avanture i stvaranje uspomena. No, čak i najbolje isplanirani odmori mogu biti prekinuti neočekivanim trenutcima, bilo da se radi o zdravstvenim problemima, izgubljenoj prtljazi ili otkazanom letu. LAQO Putno osiguranje nudi sveobuhvatno osiguranje koje ti omogućuje da se fokusiraš na uživanje u putovanju, a ne na razmišljanje o svemu lošem što se može dogoditi i kako reagirati u tom trenutku.

Bilo da planiraš sportsku avanturu ili opuštajući odmor, LAQO Putno osiguranje pokriva sve što ti treba na putovanju.  Ako ipak misliš da ti je potrebno više sigurnosti, možeš ugovoriti 5 dodatnih pokrića. Osiguranje uključuje hitnu medicinsku pomoć, liječenje, spašavanje helikopterom, pa čak i hitne stomatološke tretmane. Osiguranje vrijedi i za vrijeme bavljenja rekreativnim sportskim aktivnostima na putovanju.

Jedna od najvećih prednosti LAQO Putnog osiguranja je asistencija koja je dostupna 24 sata, sedam dana u tjednu. Bez obzira na to gdje se nalaziš ili u koje doba dana, možeš računati na pomoć naše asistencije. Zamisli da si na odmoru na dalekoj destinaciji i iznenada ti treba medicinska pomoć. Svega par klikova te dijeli od asistencije koji će organizirati sve potrebno, od hitnog transporta do medicinske pomoći. Uz 24/7 asistenciju, svaka situacija je pod kontrolom, omogućujući ti da se potpuno opustiš i uživaš u svojim avanturama.


Ugovaranje LAQO Putnog osiguranja je jednostavno i brzo. Sve što je potrebno je posjetiti LAQO web i odabrati osnovno osiguranje i dodatna pokrića koja odgovaraju tvojim potrebama. Možeš ugovoriti osiguranje iz udobnosti svog doma ili dok na aerodromu čekaš boarding, bez potrebe za papirologijom, dugim čekanjem ili telefoniranjem.

 

Uz LAQO uživaj u svakom momentu na putovanju, sretan put!

 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...