Najbrže isplaćena šteta? Čeka te u LAQO osiguranju!

29. svibnja, 2024.

Kada je riječ o osiguranju vozila, svi tražimo pouzdanost, brzinu i povoljne uvjete. LAQO osiguranje se izdvaja kao odličan odabir iz više razloga, a uključuje atraktivnu ponudu te impresivnu brzinu isplate štete.
 

Atraktivna ponuda
 

LAQO osiguranje nudi raznolike usluge koje se prilagođavaju tvojim potrebama. Bilo da voziš rijetko ili svakodnevno, možeš birati između različitih dodatnih pokrića osiguranja koji će najbolje odgovarati tvom stilu vožnje i financijskim zahtjevima. Također, proces sklapanja police je izuzetno transparentan, bez skrivenih troškova i bez dodatnih naknada te je kompletno online!

Od sklapanja ugovora do prijave štete, sve je jednostavno i brzo, bez potrebe za fizičkim odlaskom u poslovnicu ili beskonačnim telefonskim pozivima. Ovo štedi vrijeme i olakšava cijeli proces, čineći ga jednostavnim i bez stresa. LAQO je posvećen očuvanju okoliša, što je vidljivo kroz naše cjelokupno digitalno poslovanje koja smanjuje upotrebu papira. Time ne samo da svi čuvamo prirodu, nego i doprinosimo održivom poslovanju. Sve što treba je internetska veza!
 

Brza isplata štete
 

Jedna od najvećih prednosti LAQO osiguranja je brzina isplate štete. Nakon potpune prijave štete, LAQO isplaćuje štetu već kroz 48 sati. Ovo je izuzetno važno za vozače koji se oslanjaju na svoje vozilo u svakodnevnom životu i ne mogu si priuštiti čekanja na popravak vozila. Prijava štete u LAQO osiguranju je maksimalno pojednostavljena. Putem LAQO aplikacije ili internet stranice, štetu možeš prijaviti u nekoliko koraka. Proces je intuitivan i vodi te kroz sve potrebne korake, čime se minimizira stres i frustracija u već ionako teškoj situaciji.

Brza isplata nije samo pitanje udobnosti, već i povjerenja. LAQO pokazuje visoku razinu pouzdanosti ispunjavajući svoja obećanja o brzoj isplati, što stvara povjerenje među korisnicima. Znati da možeš računati na osiguranje u trenucima kada je to najpotrebnije je neprocjenjivo.

 

LAQO osiguranje nudi kombinaciju atraktivne ponude, jednostavnog i transparentnog poslovanja te izuzetno brze isplate štete. Ove prednosti čine nas odličnim odabirom za svakog vozača koji traži pouzdanost i brzinu u procesu osiguranja. Bez obzira na to voziš li često ili rijetko, LAQO je tu da ti pruži sigurnost i mirnoću na cesti.

Više o ponudi osiguranja saznaj ovdje!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...