LAQO self care

Kako prijavljujem štetu putem LAQO aplikacije?

Štetu putem LAQO aplikacije prijavljuješ brzo, jednostavno i potpuno digitalno. Trebaš odgovoriti na pitanja, objasniti nam što se dogodilo i priložiti potrebnu dokumentaciju. Ako ti je vozilo oštećeno, trebaš ga i fotografirati. Ako je sve na broju, ubrzo ti šaljemo iznos ponude. Ako je u pitanju oštećeno vozilo koje se može popraviti, na izbor ti nudimo i popravak u servisu.

Moram li imati instaliranu LAQO aplikaciju?

Sve je lakše kad imaš LAQO aplikaciju. Kako bi ti sve bilo jednostavno i nadohvat ruke, preuzmi mobilnu aplikaciju i uživaj u svemu što ti LAQO nudi. S app imaš sve na jednom mjestu: sve police, informacije i važne dokumente. U aplikaciji se možeš uključiti u program „Manje voziš, manje plaćaš“ i prilikom obnove LAQO osiguranja ostvariti do 10% popusta. Kroz aplikaciju sudjeluješ u LaqoPrevent programu sigurne vožnje i osvojiti super nagrade. Kad imaš app, možeš se svakog 6. dana u mjesecu natjecati se za Paukovo nagradne natječaje. A i najlakša je prijava štete baš kroz aplikaciju. 

Što ako zaboravim lozinku?

Ako zaboraviš lozinku, ne brini se. Upute za promjenu lozinke poslat ćemo ti na email koji je prijavljen. Možeš zatražiti novu u LAQO aplikaciji pod „Ostalo“ i u „Korisnički račun“ dijelu nalazi se „Promijeni lozinku“.

Gdje mogu provjeriti sve svoje račune i police?

Sve svoje police osiguranja, dokumente i račune možeš pronaći u LAQO aplikaciji ili se možeš prijaviti na www.laqo.hr u svoj profil.

Što ako želim razgovarati s pozivnim agentom, komu se trebam obratiti?

Za razgovor s agentom nazovi broj 072 072 072. Možeš nam se javiti i putem WhatsAppa, Vibera ili Messengera ili nas kontaktirati na email: info@laqo.hr.

Kako mogu promijeniti osobne podatke na polici?

Svoje osobne podatke možeš promijeniti u LAQO aplikaciji ili na LAQO web portalu na stranici Moji podaci.

Imaš pitanja? Tu smo.

Javi nam se na chat, pošalji nam e-mail ili nas nazovi.

Učitavam sadržaj...