Dobro došao Koreqt!

7. veljače, 2024.

Online kupovina je postala svakodnevnica i „normalan” način kupovine, koji je s papira prešao na web. Upravo zato pozdravljamo novu inovaciju, Koreqt!

Koreqt je digitalna platforma za brzu i kvalitetnu usporedbu i odabir usluga i proizvoda. Ciljevi su jasni i usmjereni na obje strane: korisnicima omogućuje brži i jednostavniji proces usporedbe i odabira usluga i proizvoda, a partnerima brži i jednostavniji rast i razvoj poslovanja. 

 

Pitali smo kolege iz Koreqta kako bi se opisali i predstavili tržištu:

„Nastavljamo biti u koraku s trendovima s fokusom na korisnika stoga smo odlučili olakšati svakodnevnicu i potragu za odgovarajućim ponudama proizvoda i usluga. Bogatim znanjem i iskustvom te korištenjem naprednih tehnologija komplicirano pretvaramo u jednostavno, sa zadovoljstvom odbacujemo sve što je suvišno, a iz mora informacija i mogućnosti brzo i efikasno odabiremo ono što korisniku treba.

Kada je posao u pitanju, profesionalni smo i ulijevamo snažno povjerenje, no to ne znači da komuniciramo s pijedestala. Znamo da znamo,  ali u našem nastupu nema mjesta prepotenciji. Stojimo rame uz rame s tobom i uvijek smo tu za korisnike kada im zatreba savjet. Jasno dajemo do znanja da nam je interes korisnika prioritet i da ga nećemo zaribati. Korisnici nam vjeruju kao što vjeruju svom hardware-fanatik prijatelju: kad ti preporuči određeni laptop, ti kupiš taj.

Ali nismo samo biznis. U slobodno  vrijeme smo opušteni i spremni na šalu. Mladi smo, ako ništa drugo, onda duhom, ali ne volimo sve što vole mladi, pomno biramo svoje interese. Osim kad je glazba u pitanju. Tu ima stvarno svega. Naša misija je osigurati da se korisnik osjećaš kao pobjednik svaki put kada dođe kod nas.“

 

Posjeti ih na Koreqt.hr i pronađi najbolju ponudu za sebe!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...