Koji sve scenariji mogu poremetiti planove za putovanje s autom?

25. srpnja, 2022.

jutarnji-500x325_w1940.png

Prtljaga je spremna, hladni napitak za vožnju je tu, sendvič ako te ulovi glad te čeka na suvozačevom mjestu, no što ako ti vozilo odluči da mu se ipak ne ide na put?

 

Sada stiže ključan trenutak odluke, odgoditi planove i pokvariti raspoloženje ili nazvati Oryx?

 

Pri donošenju odluke, nikako nemoj zaboraviti da ti kod nas u LAQO osiguranju, dodatno pokriće Vuča i asistencija omogućuje neograničen broj pomoći (popravka vozila) na cesti i prijevoza vozila do mjesta prebivališta kada vozilo nije moguće popraviti na licu mjesta.

Slučajevi za koje pokriće Vuča i asistencija dolazi kao šlag na torti su: kvar, prometna nesreća, nepažnja pri rukovanju (npr. istakanje pogrešno natočenog goriva), dolijevanje goriva, zamjena kotača i guma, punjenje akumulatora, otključavanje zaključanog vozila (mehanički i elektronički) i drugi vanjski utjecaji odnosno oštećenja na području Europe. Ukoliko je nemoguće vozilo popraviti na licu mjesta, ne brini jer LAQO usluga prijevoza nudi niz pogodnosti: utovar vozilo na interventno vozilo, prijevoz do mjesta prebivališta te istovar.
 

Ako ti se bilo što od navedenog dogodilo i stvara ti nelagodu zbog potencijalnog otkazivanja puta, obavezno nazovi Oryx kontakt centar na broj: 0800 0400. Ako se već nalaziš u inozemstvu, broj koji je potrebno nazvati je +385(1) 6269 870. Prilikom poziva pripremi svoj osobni Oryx kôd u LAQO aplikaciji jer će ti biti potreban kako bi aktivirao asistenciju.
U prijevodu, gdje god se nalaziš ti i tvoje vozilo možete računati na nas.

Budući da nam je stalo do tebe i želimo izgraditi što kvalitetniji, iskreni i prijateljski odnos, moramo napomenuti neke od slučajeva kada troškovi pomoći na cesti i prijevoza nisu pokriveni: ako je pomoć organizirana posredstvom neke druge vučne službe ili asistencije, a ne naše Oryx asistencije, nesretni slučaj nastao je zbog utjecaja alkohola, lijekova, narkotika ili drugih opijata na vozača, vožnja bez odgovarajuće vozačke dozvole, kada je potrebno izvlačenje vozila.

 

Sada kada znaš da ti čuvamo leđa i što sve nudimo kada plan puta krene u krivom smjeru, možeš predahnuti i spasiti se od nervoze i frustracije. 
Želimo ti sretan put i stvaranje što više lijepih uspomena!

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...