Osiguraj svoj motor brzo i laqo!

15. travnja, 2024.

Porastom temperatura i dolaskom ljepših dana bliži se sezona motora, skutera i mopeda. Većina vozača motocikala je započela s pripremom i detaljnim pregledom svojih vozila kod ovlaštenih servisa. Isto tako oprezno biraju osiguranje koje će najviše odgovarati njima, ali i karakteristikama njihovih motora. Osiguranje motocikala iako zakonski propisano, pruža sigurnost kako bi se smanjili rizici i osigurala financijska zaštita u slučaju nezgoda ili krađe.

Iako većina vozača uzima Obvezno osiguranje za svoj motor, skuter ili moped, sve veći trend je i Kasko osiguranje za motore. Razlog tome je porast cijena proizvodnje dijelova i servisa za motocikle, uvijek prisutna opasnost od krađe, no najviše je razlog rast svijesti vlasnika motocikala o važnosti osiguranja od totalne štete, krađe i skupih oštećenja.
 

Kako se definira cijena osiguranja?

Kao i za automobile, važan je faktor vlasnik motornog vozila. Cijena osiguranja police za motocikl neće biti ista za mladog vozača s tek položenim ispitom za motor, za iskusnog vozača ili za rizičnog vozača. Drugi bitan faktor je vozilo koje se osigurava. Tu najveću ulogu imaju cijena motora, kubikaža, marka i snaga motornog vozila.
 

Želiš da polica osiguranja za motor bude što jeftinija?

Kada pričamo o osiguranju, cijena nam ne bi trebala biti na prvom mjestu već obujam sigurnosti koju nam donosi. Malo tko kupuje najpovoljnije gume za motor, moto kacigu, ili motociklističko odijelo. Isto tako je važno informirati se o uvjetima, načinu poslovanja i odnosa osiguravajućih kuća prema svojim korisnicima. LAQO osiguranje je prvo 100% digitalno osiguranje za motocikle koje nudi kvalitetu, brzu obradu i rješavanje štete te maksimalnu sigurnost.

Do jednostavnog i brzog izračuna cijene police za motor, klikni ovdje.
 

Tvoj LAQO
 

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...