Plaćanje osiguranja sigurno i jednostavno

8. svibnja, 2024.

Policu osiguranja plati onako kako tebi najbolje odgovara. Plaćanje putem kartice, KEKS aplikacije, Aircash aplikacije i Kriptovalutom najbrži je i najlakši način za ugovaranje osiguranja jer ti polica odmah stiže na e-mail. Platiš li osiguranje jednokratno, na jednokratno plaćanje imaš pravo na 5% dodatnog popusta! Ako se ipak odlučiš za plaćanje uplatom na račun, policu ti šaljemo čim je uplata vidljiva na našem računu, tj. čim plaćanje tvoja banka obradi. 

 

Plaćanje osiguranja karticama

Plaćanje karticama provodi se putem sigurnog sustava za online plaćanje, a omogućeno je jednokratno plaćanje uz 5% popusta na osiguranja vozila, putno osiguranje i osiguranje ljubimaca. Ako se odlučiš na plaćanje na rate, mi omogućujemo plaćanje od 9 do 12 rata - no broj rata plaćanja osiguranja ovisi o tvojem dogovoru s bankom koja ti je izdala karticu s kojom plaćaš osiguranje.

 

KEKS plaćanje osiguranja

Sve svoje police osiguranja plati brzo i jednostavno koristeći uslugu aplikacije KEKS! I to potpuno digitalno - bez naknada za tebe i bez papira. Plaćanje osiguranja KEKS aplikacijom omogućeno je samo za jednokratno plaćanje. A s obzirom da plaćaš aplikacijom KEKS osiguranje, a kako je LAQO osiguranje na tvojoj strani, možeš računati i na onih 5% popusta za jednokratno plaćanje. E i za tebe kao klijenta nema naknade za prijenos novca ako plaćaš KEKSom. Plati KEKS aplikacijom osiguranje auta, osiguranje motora, osiguranje skutera i mopeda, osiguranje teretnog vozila, ali i Kasko osiguranje i svih dodatnih pokrića u osiguranju od autodgovornosti, putno osiguranje (jedno ili godišnje), pa i osiguranje ljubimaca – naravno: psa i mačke.

 

Aircash aplikacija i plaćanje osiguranja

Aircash aplikacijom moguće je za jednokratno plaćanje. Samo otvoriš Aircash i klikneš na „Skeniraj i plati“ na početnom ekranu. Ne zaboravi, nema naknade za plaćanje, a imaš pravo i na 5% popusta na ukupnu cijenu osiguranja.

 

Plaćanje osiguranja uplatom na račun

Ako odabereš plaćanje uplatom na račun, informacije i 2D barcode za provedbu plaćanja šaljemo na tvoj e-mail. Policu osiguranja dobiješ isto na e-mail čim uplata bude vidljiva na našem računu.

Ovaj način plaćanja moguć je samo kad npr. tvoja trenutačna polica osiguranja vozila ne ističe za manje od 3 dana. Zašto? Zato što ne želimo da ostaneš bez osiguranja ako ti trenutačno osiguranje auta ili motocikla istekne, a 3 dana je prosječno vrijeme potrebno za uplatu i obradu plaćanja.

 

Kriptovaluta i plaćanje osiguranja

Na koraku plaćanja ponuđena je lista dostupnih kriptovaluta za plaćanje osiguranja. Prilikom odabira opcije plaćanja kriptovalutama i prihvaćanjem uvjeta, u partnerskom servisu PayCek, prikazat će ti se iznos u protuvrijednosti kriptovaluta gdje je potrebno upisati svoj e-mail i odabrati željenu kriptovalutu. Nakon odabira kriptovalute, moći ćeš skenirati QR kod sa svojim kripto novčanikom i platiti osiguranje. Tako lako!

 

Lako i jednostavno složi ponudu osiguranja, odaberi jednim klikom dodatna pokrića i brzinski kupi policu – za sva svoja vozila ili za nekog svog i njihovo vozilo. A sjeti se osigurati i sva putovanja i svoje ljubimce.

 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...