Digitalne police auto osiguranja dostupne su na klik i službeno priznate od strane MUP-a

15. lipnja, 2021.

app_blog_w1940_321b1ad683.png

Bez obzira na iskustvo za volanom, vozački život sadrži i niz manje ili više stresnih momenata. Nažalost, među neke od strašnih momenata spada i rečenica "Dokumente molim" pri zaustavljanju.

Posljedično panično prekopavanje ladica i pretinaca u automobilu ne može se opisati kao ugodno iskustvo. Mi u LAQO osiguranju smo toga svjesni i zato svoju policu Obveznog autoosiguranja i Kaska možete imati uvijek uza sebe u LAQO aplikaciji.

 

Nasreću, digitalne inovacije mnoge su nam slične nelagode svakodnevice učinile lakšim i jednostavnijim, pa tako i ovu. U posljednjih godinu dana, naš tim marljivo je radio na tome svaki korak od kupnje police do prijave štete bude maksimalno jednostavan i brz, a jedan od najpopularnijih rezultata digitalizacije su digitalne police osiguranja vozila.  

U tom slučaju, idući put kad vas krene hvatati panika zbog kopanja po pretincu automobila, ako ste korisnik LAQO osiguranja, jednostavno možete posegnuti za svojim mobitelom i pronaći ju unutar LAQO aplikacije. Ona će vam tako biti dostupna u svakom trenutku, uključujući i tehnički pregled vozila.

 

Digitalne police vrijede jednako kao i fizičke

 

Umjesto da fizičku policu spremate u neki od pretinaca u vozilu koji je, kada ga trebate, iz nekog razloga posebno teško pronaći, digitalna polica pri kupnji Obveznog auto ili Kasko osiguranja stiže na vaš email, gdje je možete pohraniti i uvijek imati dostupnu u samo par klikova na vašem pametnom telefonu.  

 

I ne brinite, digitalna polica osiguranja je validna i važeća jednako kao i papirnata. Uz primjenu članka 6. Zakona o obveznim osiguranjima, kojim je propisano da vozač za vrijeme uporabe prijevoznog sredstva u prometu mora imati policu osiguranja ili drugi dokaz o sklopljenom ugovoru o osiguranju, posebno je istaknuta uputa Ministarstva unutarnjih poslova prema kojoj su neki od mogućih dokaza o sklopljenom ugovoru osiguranju i: "Važeća prometna dozvola (s ovjerenim produljenjem) te važeći znak/naljepnica kojim se označava rok važenja tehničkog pregleda ili elektronički ispis police osiguranja od automobilske odgovornosti".

 

I ne zaboravite, u stanicama za tehnički pregled vozila odmah digitalnim putem provjeravaju postoji li polica obveznog autoosiguranja, što znači da registraciju vozila radite bez predočavanja fizičke police osiguranja vozila.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...