Ideš na skijanje u Italiju?

9. veljače, 2024.

Dok se sunce probija kroz oblake na vrhovima Alpa, a snijeg blista pod njegovim zrakama, ljubitelji skijanja i bordanja ne mogu dočekati da se spuste niz staze. Italija nudi skijališta koja zadovoljavaju apetite svih razina znanja, od početnika do stručnjaka.

No, prije nego što zakoračiš na stazu, važno je znati da je Italija nedavno uvela obavezno osiguranje za sve skijaše i bordere koji planiraju koristiti ski staze. Zakonska uredba propisuje da skijaši i borderi moraju biti osigurani od privatne odgovornosti za eventualne štete koje bi mogli prouzročiti trećim osobama tijekom korištenja njihovih skijališta. 
 

Što to konkretno znači za skijaše i bordere? 

Prije nego što se uputiš na stazu uz osnovno Putno osiguranje ugovori i pokriće Privatna odgovornost. Ovo pokriće pokriva štete na tuđim stvarima, ali i ako narušiš tuđe zdravlje. Dakle, osiguranje osigurava ne samo miran um za tebe, već i za druge skijaše, pješake i publiku koja se može naći na ili uz staze. Postupak ugovaranja u LAQO-u je jednostavan i brz. Više informacija te očekuje na našem webu kroz sami proces izračuna i ugovaranja Putnog.
 

Koji su tvoji sljedeći koraci?

Pripremi svoje skije ili bord, uzmi LAQO Putno osiguranje i pokriće Privatna odgovornost i kreni u nezaboravan zimski doživljaj. Bez obzira jesi li početnik ili iskusni skijaš/ border, Italija nudi obilje za svakoga. Zato pusti adrenalin da te vodi niz staze, ali uvijek s dozom opreza i odgovornosti prema sebi i drugima. 
 

Prijateljski savjet

Dok se spuštaš niz padine, nemoj zaboraviti podići glavu i diviti se spektakularnom krajoliku koji te okružuje. Skijanje u Italiji nije samo sportski izazov, već i o otkrivanje ljepote prirode.

Sretno bordanje i skijanje!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...