Putno osiguranje te čeka!

9. lipnja, 2023.

Putovanja su nepredvidiva bez obzira gdje putuješ, kada pakiraš stvari nemoj zaboraviti i na putno osiguranje! Zašto stajati na vrhu Eiffelovog tornja i biti u strahu od oštećenja fotoaparata ili gubitka dokumenata? Ne želimo da propustiš osjećaj uživanja i odmora koji neupitno zaslužuješ. 
 

Zato su naši Pavle i Pero spremni za sve izazove na putovanju, pripremi se i ti!  LAQO Putno osiguranje ugovori brzo i 100% digitalno na našem webu ili aplikaciji.
 

LAQO Putno osiguranje moguće je ugovoriti brzo i potpuno digitalno. Policu osiguranja je moguće ugovoriti za jedno putovanje izvan Hrvatske u trajanju do 30 dana, a ako putovanje počinje danas polica je aktivna za svega sat vremena. Također je moguće ugovoriti i policu koje pokriva više putovanja u jednoj godini. Polica putnog osiguranja vrijedi u Europi i svijetu, a korisnici imaju dostupnu asistenciju 0-24 te čak pet dodatnih opcija

Dodatne opcije uključuju osiguranje prtljage za vrijeme putovanja, plan B za slučaj otkazivanja putovanja, pokriće u situaciji nesretnog slučaja, osiguranje od privatne odgovornosti za štete koje prouzroči korisnik police unutar Europe te osiguranje tehničke opreme za vrijeme putovanja u slučaju otuđenja, oštećenja, uništenja, gubitka i kašnjenja. 

LAQO je jedino osiguranje na tržištu koje korisnicima nudi mogućnost otkazivanja putovanja potpuno online.
 

Želimo ti LAQO i nezaboravno putovanje! 

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...