Stiglo je LAQO osiguranje za kućne ljubimce

13. studenog, 2023.

Kad se radi o kućnim ljubimcima, nema ničeg ljepšeg od trenutaka veselja, smijeha i ljubavi koju donose u naše živote. No, život s kućnim ljubimcem može biti pun iznenađenja, kako onih slatkih, tako i neočekivanih. Uz LAQO Ljubimci tvoj krzneni prijatelj postaje dodatno osiguran uz osnovnu policu osiguranja i dva uzbudljiva pokrića Spriječi i Liječi.

Svi mi volimo kada su naši ljubimci veseli, ali ponekad stvari mogu izmaknuti kontroli. Srećom, Privatna odgovornost za kućne ljubimce tu je kako bi tebe zaštitila od neplaniranih financijskih troškova. Ova vrsta osiguranja osigurava da si pokriven u slučaju da ljubimac izazove štetu drugome ili povrijedi nekog drugog. Zamisli da tvoj pas slučajno ošteti susjedovu ogradu ili mačka slučajno razbije novu vazu tvoje prijateljice, Privatna odgovornost će pokriti troškove štete.

Unutar osnovnog proizvoda nalazi se pokriće u slučaju uginuća ljubimca. Nitko ne želi razmišljati o tome, ali u slučaju da se moraš suočiti s tim teškim trenutkom, osiguranje će ti pomoći bar kod financijskih briga.

Kućni ljubimac zaslužuje najbolju brigu i prevenciju. Pokriće Spriječi osigurava da tvoj ljubimac bude sretan i zdrav. Ovo pokriće uključuje dobrovoljna polivalentna cijepljenja i za pse čišćenje analnih žlijezda.

Liječi pokriće osigurava olakšanje tebi, budžetu i ljubimcu kojeg je zahvatila bolest ili nezgoda. Ovo pokriće obuhvaća veterinarske troškove bez obzira na to je li riječ o hitnom slučaju, rutinskom pregledu ili operaciji, Liječi će pokriti troškove. Ako ljubimac treba lijekove ili terapiju, osiguranje će ti također pomoći pokriti troškove.

S osnovnim osiguranjem i uzbudljivim pokrićima Spriječi i Liječi, možeš se osjećati potpuno sigurno i spremno za sve što kućni ljubimac donosi. Ovo osiguranje ti omogućava da se posvetiš ispunjenju svih trenutaka sa svojim četveronožnim prijateljem bez straha od neočekivanih troškova. 

Osiguraj i zagrli svojeg ljubimca i uživajte u svakom trenutku zajedno!

Za sigurni Mijau i Vau,

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...