Titula kralja ili kraljice ceste te čeka!

1. lipnja, 2022.

kralj_w1940.png

Mi u LAQO osiguranju svojim vozačima kroz LaqoPrevent program prevencije neumorno pripremamo nove izazove, značke i prilike za osvajanje nagrada! Sada predstavljamo novi izazov za odgovorne i savjesne vozače kao što si ti.

Riječ je o izazovu „Kralj ceste“ unutar kojeg će ti Pavle s ponosom uručiti krunu i proglasiti te pobjednikom. Detalji o samom izazovu i na koji način sudjelovati se nalaze u već poznatoj LAQO aplikaciji, zato brzo uđi u nju i saznaj kako osvojiti titulu kralja ili kraljice ceste i vrijednu nagradu! Ne brini, kako bi dokazao/la svoje uzorno ponašanje na cesti i zadovoljio/la sve kriterije imaš čak mjesec dana!

Okruni svoje uzorno ponašanje na prometnicama, a kao posebno priznanje čekaju te vrijedne nagrade kao što su PlayStation 5, Xiaomi pametna narukvica i bežične slušalice ili jedan od vrijednih novčanih poklon bonova od strane partnera. 

Ako misliš da je ovo jedina prilika za dokazivanje i potvrdu svoje pažljive i odgovorne vožnje, dopusti nam da te ispravimo jer novi izazovi i nagrade se već pripremaju u punom jeku! 
 
Koliko ti brineš o pružanju sigurnosti na cesti, toliko je nama stalo da ti priuštimo najbolje moguće iskustvo unutar našeg LaqoPrevent programa. 
Zanima te na što točno mislimo? Saznat ćeš uskoro, a u međuvremenu sudjeluj u aktivnom izazovu!
 

May the odds be ever in your favor!

 

Tvoj,

LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...