Uz LAQO i Addiko do ponude koja se ne propušta

2. ožujka, 2022.

laqo_addiko_rata_022022_hp-pp_820x625_a_w1940.png

Briga za naše korisnike nikada ne prestaje, zato smo odlučili u suradnji s Addiko bankom kreirati ponudu koja će zasigurno olakšati svakodnevnicu brojnim LAQO korisnicima, ali i omogućiti im da planovi na papiru ili u mislima, postanu stvarnost.
Napokon si pronašao/la auto uz kojeg sva planirana putovanja odjednom više nisu samo san, već poprimaju oblik plana? Došao je trenutak u kojem više ne moraš gledati raspored vožnji ili se gužvati unutar tijesnog gradskog prijevoza kako bi došao/la do željenog odredišta?


Čestitamo, nalaziš se na pravom mjestu! 

U ovoj ponudi u suradnji s Addiko bankom pri podizanju Addiko gotovinskog kredita, Addiko ti vraća prvu ratu. Gotovinski kredit možeš zatražiti u Addiko poslovnici, ali i online u samo 3 jednostavna koraka. Ako kredit zatražiš online, čeka te i povoljnija kamatna stopa. Sve što ti je potrebno prilikom podizanja gotovinskog kredita je kôd „LAQO1“ i Addiko ti vraća prvu ratu kredita!

Zato trk ili scroll do ponude jer traje do 05.03.2022. godine!
Kako bi ti uživanje i zadovoljstvo s novim vozilom bilo što bolje, ne zaboravi da kod nas možeš pronaći sve što je za tvoje novo vozilo potrebno kako bi bilo osigurano i spremno.

 

Tvoj LAQO tim!

 

*Akcija Povrat prve rate vrijedi samo za zahtjeve zaprimljene do 5.3. Rep. primjer: Za iznos kredita od 40.000 HRK uz kamatnu stopu 5,90 %, rok otplate 60 mjeseci i bez troškova obrade kredita, mjesečno plaćate anuitet u iznosu 771,46 HRK uz EKS od 6,06 %. Ukupni iznos za otplatu 46.217,15 HRK. Za realizaciju povrata prve rate korisnik kredita treba podmiriti prvu ratu. Banka zadržava pravo tražiti povrat pogodnosti ako klijent podnese zahtjev za prijevremeno zatvaranje kredita unutar prvih 12 mjeseci otplate kredita.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...