Zašto je dobro uzeti putno osiguranje za jesenska putovanja?

30. listopada, 2023.

LAQO Putno je tvoj super kišobran protiv dosadnog gubitka prtljage.

Hrabrost je skupljena, odluka je pala i krećeš na svoje jesensko putovanje. Ali, prije nego što kreneš u lov na najslađe kestene i najljepše lišće, moraš paziti na jednu stvar, a to je tvoje putno osiguranje. Jesenska putovanja mogu biti nevjerojatno šarmantna, ali i prilično nepredvidljiva. Evo ti par razloga zašto je LAQO Putno osiguranje stvoreno za tvoje putovanje.
 

LAQO Putno je tvoj super kišobran protiv dosadnog gubitka prtljage. 

Ako tvoj let odluči ostaviti prtljagu u zračnoj luci, naše osiguranje će ti pomoći pokriti troškove nužnih potrepština.

 

Nemoj dopustiti da kiša ispere tvoje planove. 

Ako se ne možeš uputiti na jesensku ekspediciju zbog nepredviđenih okolnosti, dodatno pokriće Plan B će ti pomoći povratiti svoj novac.

 

Sjeti se, nema lošeg vremena, samo loših odabira osiguranja. 

Provjeri je li tvoje osiguranje pokriva nepogode koje pogode tvoje prebivalište poput poplava, oluja i drugih neugodnih iznenađenja koje jesen može donijeti. LAQO Putno ti osigurava brzi povratak doma kako bi što prije sanirao štetu.

U svakom slučaju, ne zaboravi da tvoje putno osiguranje treba biti prilagođeno tvojim potrebama, uključujući i one neobične. Tako da, čak i ako ti se na jesenskom putovanju dogode najčudnije stvari, LAQO Putno osiguranje će biti tvoj vjerni pratitelj.

Ako nisi siguran koji je najbolji oblik osiguranja za tvoje jesensko putovanje, skokni na naš web i saznaj sve što ti treba. 

 

Sretan lov na kestene i uživaj u jeseni tijekom cijelog putovanja!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...