Godišnja nagrada je možda pronašla novog vlasnika, no nove su već u potrazi za svojima

4. veljače, 2022.

laqoprevent_blog_w970_60354237b6.png

Čak 1.000 korisnika LaqoPrevent programa je nagrađeno za odgovornu vožnju

Mario Šaban je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama. U 2021. godini je ostvario najvišu prosječnu ocjenu i tako ponio titulu najsigurnijeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom: mobitelom Apple iPhone 13. Presretni dobitnik ispričao nam je na koji način je došao do titule najboljeg LAQO vozača, ali i svoje dojmove:

„Nagrada je stvarno odlična i uopće se nisam nadao da ću je osvojiti. Na početku nisam imao neke posebne ambicije, osim da pokušam osvojit bon za gorivo, a na kraju sam postao član s najvišom ocjenom. LAQO osiguranje je za mene najjednostavnije, najbrže i cijenom najprihvatljivije osiguranje vozila u Hrvatskoj i preporučujem ga svima, s odličnim kvalitetnim stručnim agentima koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na pitanja“.

Natjecanja i izazovi

U LaqoPrevent programu osvajale su se i kvartalne nagrade, skupljale posebne značke za dobru vožnju te sudjelovalo u timskim natjecanjima i izazovima. Razni nagradni natječaji omogućili su našim LaqoPrevent korisnicima da dobiju neku od super nagrada: Prevent Ekskluziv dodatno pokriće, poklon bon u partnerskim internet trgovinama u vrijednosti od 100 kn do 1.500 kn, PlayStation 5, Pavla plišanu igračku, dječje pakete, bežične slušalice itd. Ne zaboravimo i veliki natječaj u kojem je glavna nagrada bila jednodnevni izlet s Teslom. Kroz LAQO aplikaciju mogli su se ostvariti dodatni benefiti kao što su sudjelovanje u Paukovu, gdje se svakog 6. u mjesecu nagrađuju osiguranici koji najbrže odgovore na zadano pitanje unutar LAQO aplikacije.

Uspjeh i priča se nastavlja..

Za 2022. godinu pripremili smo još bogatiji nagradni fond s ciljem još većeg nagrađivanja naših članova, kao i brojne druge inovacije. Poticanjem vozača na odgovornu vožnju, nastavljamo utjecati na stvaranje sigurnije svakodnevnice u prometu.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...