Isprobaj plaćanje Aircash mobilnim novčanikom

15. studenog, 2021.

aircash_ekran_u_q_and_b_2021_11_15_v4_w970_f7ae53565a.png

Gužve u trgovinama, dugi redovi čekanja na blagajnama i ograničena ponuda neki su od glavnih razloga zbog kojih se sve više kupaca odlučuje za kupovinu putem interneta. LAQO nudi mogućnost interneta plaćanja police osiguranja onako kako najbolje odgovara korisniku. U ponudi su plaćanje karticama, KEKS Pay ili Aircash aplikacijom ili uplatom na račun putem 2D barcoda. 

 

Ugovaranje Obveznog i/ili Kasko osiguranja nikad nije bilo jednostavnije i brže kao s Aircash mobilnim novčanikom. Izvršavanje transakcija u Aircash aplikaciji za plaćanja auto osiguranja brza je i jednostavna zahvaljujući beskontaktnoj i trenutačnoj provedbi naloga. Tako putem Aircash mobilnog novčanika s lakoćom se može platiti osiguranje vozila bilo Obvezno i/ili Kasko.

 

Korištenje Aircash mobilnog novčanika namijenjeno je za internet kupovinu i na LAQO internet stranici je moguće za jednokratno plaćanje osiguranja vozila. Samo se odabere plaćanje Aircash mobilnom aplikacijom, skenira barcode na početnom ekranu i plati. Ne zaboravimo najvažnije: nema naknade za plaćanje, a za jednokratno plaćanje LAQO daje 5% popusta na ukupnu kupnju!

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...