Kako LAQO Putno štiti tvoju skijašku avanturu?

11. prosinca, 2023.

Skijanje je zimska aktivnost koja privlači stotine tisuće entuzijasta svake godine. No, skijanje nosi svoje izazove, od padova na stazi do gubitka opreme i nepredviđenih okolnosti koje mogu utjecati na tvoje planove. Kako bi u potpunosti uživao u svojoj zimskoj avanturi, važno je razmisliti o putnom osiguranju. U nastavku ćeš saznati kako uz LAQO Putno možeš zaštititi svoje skijaško iskustvo od neplaniranih financijskih troškova.

Skijanje je fizički zahtjevna aktivnost i nesreće se mogu dogoditi. LAQO Putno pruža pokrivenost za hitne medicinske troškove ako se ozlijediš na skijaškim uređenim stazama. Ovo uključuje troškove ambulantnog i bolničkog liječenja, spašavanje helikopterom i prijevoz u najbližu bolnicu, ali i hitan stomatološki tretman te troškove liječenja u hitnim slučajevima.

Skijaška oprema je skupa, a gubitak ili oštećenje može znatno utjecati na tvoj budžet za putovanje. LAQO Putno pokriva oštećenje ili gubitak skija, štapova, snowboarda i drugih pribora za vrijeme prijevoza do i od odredišnog mjesta putovanja, kao krađu dok se nalaze u zaključanoj prostoriji u smještajnom objektu.

Prvi i najvažniji korak je dobro odlučiti što ti je sve potrebno, a potom shvatiti da LAQO Putno ima upravo to. 

Skijanje je čarobno zimsko iskustvo, ali pametno je biti pripremljen na sve moguće izazove. Bez obzira jesi li početnik ili iskusni skijaš, osiguranje ti daje dodatnu sigurnost dok skijaš niz uređene staze i uživate u prekrasnim zimskim pejzažima. Sjeti se da je bolje biti siguran nego žaliti.

Sretan skijaški put!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...