Kako saznati cijenu osiguranja za vozilo kada nemaš broj šasije ili registraciju?

25. travnja, 2024.

Kupnja ili uvoz vozila iz inozemstva može biti uzbudljiv proces, ali ponekad se suočavamo s administrativnim izazovima kao što je nedostatak broja šasije, registracije ili evidencije u bazi vozila (CVH). No, ne brini, osiguranje automobila u ovoj situaciji nije nemoguća misija.
 

Kad se nađeš u ovakvoj situaciji, evo što možeš učiniti da osiguraš svoje vozilo:
 

  1. Pronađi osiguranje koje odgovara tvojim potrebama kao vozaču, ali i za kupljeno vozilo. 
    U LAQO osiguranju nakon kontaktiranja možeš očekivati profesionalan pristup pri rješavanju nastale situacije. Možemo vam izračunati cijenu police uz trenutno dostupne podatke dok se administrativni procesi ne dovrše.

     
  2. Pripremi svu potrebnu dokumentaciju.
     Pripremi svu dostupnu dokumentaciju o vozilu koju imaš. To može uključivati račun o kupnji, specifikacije vozila i bilo kakve druge relevantne podatke.

     
  3. Provjeri zakonske obveze.
    Bitno je provjeriti zakonske zahtjeve i propise koji se odnose na registraciju i osiguranje vozila u tvojoj situaciji. Ovo možeš provjeriti i s našim agentima kako bi bio siguran da si u skladu s svim zakonskim propisima. To će ti pomoći izbjeći neugodnosti ili kašnjenja kasnije.

     
  4. Konzultiraj se s proizvođačem vozila.
    Ako imaš poteškoća s prikupljanjem potrebnih podataka o vozilu, direktno kontaktiraj proizvođača vozila. Proizvođač će ti moći pružiti dodatne informacije koje su potrebne za 
    osiguranje i registraciju vozila. 
     

Iako se suočavaš s administrativnim izazovima, u LAQO osiguranju postoje rješenja koja će ti omogućiti da bezbrižno uživaš u vožnji svog novog automobila. Ne oklijevaj nas kontaktirati i istražiti svoje mogućnosti – tu smo da ti olakšamo i pružimo sigurnost.
 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...