LAQO educira o smanjenju ekološkog otiska već godinu dana!

25. listopada, 2023.

Zajedničkim trudom smanjujemo ukupne emisije CO2 voznog parka za značajan postotak.

Danas slavimo godinu dana od uvođenja mogućnosti praćenja CO2 emisija na vozilima unutar LaqoPrevent programa. Osjećamo se ponosno zbog uvođenja ove funkcionalnosti, jer pridonosimo smanjenju negativnog utjecaja vozila na okoliš.

Otkad smo našim korisnicima predstavili ovu novost od tog trenutka počeli su bilježiti i analizirati emisije CO2 na njihovim vozilima.

Cilj lansiranja praćenja emisija je podizanje svijesti vozača o ekološkim posljedicama njihovih putovanja. Otkrili smo da mnogi ljudi nisu bili svjesni koliko CO2 emitiraju svojim vozilima i kako to može utjecati na kvalitetu zraka i klimatske promjene. Upravo ih je naša inicijativa potaknula razmišljati o svojim voznim navikama.

Od listopada 2022. godine do danas, ostvarili smo značajne rezultate koji nas čine izuzetno ponosnima:

  • Lansirali smo 6 CO2 znački i jedan izazov
  • Podijelili smo ukupno 130 nagrada korisnicima
  • Kreirali smo edukativne kampanje i kategoriju "Tips & Tricks" u našoj aplikaciji pod temom „Kako smanjiti ugljični otisak?" kako bismo pružili dodatnu podršku našim korisnicima.

Zajedničkim trudom smanjujemo ukupne emisije CO2 voznog parka za značajan postotak. To je postignuće koje će imati pozitivan utjecaj na okoliš i našu zajednicu u narednim godinama.
Svaki pojedinac može napraviti razliku i doprinijeti očuvanju našeg planeta. Svojim trudom i predanošću, inspiriramo mnoge druge da razmisle o svojim navikama i postanu odgovorniji vozači.
Ova godina je bila samo početak. Imamo mnogo više planova i ambicija za budućnost, kako bi nastavili smanjivati naše ekološke otiske. 

Stoga najavljujemo novi izazov u LaqoPrevent programu koji počinje danas (25.10.) i trajat će mjesec dana, a odgovorne vozače ćemo okruniti s vrijednim i fora nagradama.

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...