LAQO je proslavio prvi rođendan!

22. listopada, 2021.

5_w1940_dd38d2f7e7.png

Znaš li da je čak 1,3 milijuna korisnika u godinu dana posjetilo LAQO.hr kako bi kupili LAQO osiguranje ili saznali više informacija? Da, nevjerojatno je i da je kalkulator za izračun cijene police koristilo više od 350.000 osoba.  

 

U razgovoru s vama, našim korisnicima, LAQO zaposlenici u korisničkoj službi proveli su više od 300 tisuća minuta, te smo na temelju vašeg feedbacka napravili više od 500 poboljšanja.

 

Drago nam se pohvaliti i da LAQO aplikaciju aktivno koristi više od 50% naših korisnika, te se ona našla u TOP 5 financijskih aplikacija na App Storeu i Play Storeu.

 

Na potpuno digitalni način do sada smo riješili 75% prijavljenih šteta, a najbrže isplaćena šteta je riješena u roku od samo 17 sati. Rekord u najbrže kupljenoj polici osiguranja vozila, pak drži korisnik koji ju je uspio kupiti u samo 52 sekunde.

 

Prije nekoliko mjeseci lansirali smo i jedinstveni program prevencije LaqoPrevent, kojim svoje korisnike potičemo na odgovornije ponašanje u prometu i sigurniju vožnju. Čak 38% korisnika LAQO aplikacije koristi LaqoPrevent, a nagradili smo više od 100 korisnika programa.

 

Za svoje postojeće i buduće korisnike, koji do 15. listopada 2021. prilikom kupovine osiguranja, a povodom prvog rođendana bili smo pripremili niz poklona i pogodnosti. Mogli su birati između: poklon bona od 150 kn na ukupnu cijenu police, plišane igračke Pavle Pauq, Crodux poklon bona za gorivo i mnogih drugih pogodnosti. Uz kupnju police osiguranja, našim korisnici dajemo i 50% bonusa, 5% popusta na jednokratno plaćanje te 20% popusta na Kasko uz Obvezno osiguranje.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...