Slavlje se nastavlja već drugu godinu zaredom!

27. svibnja, 2022.

nagrada_w1940.jpg

Svaka "mala" pobjeda unutar našeg tima ne prolazi nezapaženo. Trudimo se proslaviti i pohvaliti svako dobro djelo ili trenutak koji je našu kompaniju, ali i tim doveo do nove razine u pružanju usluga. Taj trenutak upravo je došao jer već drugu godinu zaredom imamo najbolje korisničko iskustvo i najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta.

Unutar našeg LAQO tima svaka osoba koliko god bila različita, savršeno upotpunjuje kompletnu sliku i naše predstavljanje u svijetu osiguranja. Uvijek smo tu za korisnike, ali i jedni za druge. Zajedničkim snagama rješavamo sve upite jer stojimo iza mišljenja da su dvije ili više glava uvijek uspješnije od jedne.

Godišnjim nagradama CX.hr portala se prepoznaju i nagrađuju najbolji kontaktni centri te njihovi djelatnici koji pokazuju izvrsne rezultate u nekoliko područja: vodstvo, predanost korisnicima, upravljanje kontaktnim centrom, edukacija i razvoj djelatnika.

Uz osvajanje godišnjih nagrada CX.hr portala, kao dodatno priznanje i stvaranje osjećaja ponosa unutar našeg tima potvrđuju i činjenice da je čak 2,35 mil jedinstvenih korisnika posjetilo laqo.hr, 523.000 puta je pokrenut izračun osiguranja na našoj web stranici, 15.000 ostvarenih interakcija s našim korisnicima putem chat-a i 36.000 poslanih mail-ova.

Slavimo male i velike pobjede, ali se posebno veselimo zajedničkom radu na novima!

 

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...