Što je navelo Žuži da kupi LAQO Vau osiguranje?

9. siječnja, 2024.

Dobrodošli u našu posebnu priču, gdje ćemo vas upoznati s nevjerojatnim psom koji je ne samo kućni ljubimac, već i osiguranik u LAQO-u!

Da, dobro ste pročitali. Žuži, petogodišnja mješanka koji je svojevremeno pronašla svoj put iz Dumovca u siguran dom, sada je naša zvijezda dana. Razgovarali smo s njom o njenim avanturama, omiljenim aktivnostima i, naravno, o tome kako je postala vlasnica vlastitog LAQO Vau osiguranja.

 

1.  Žuži, reci nam kako si završila u Dumovcu i kako si našla svoj trenutni dom?

Vau svima! Da vam kažem, moj početak nije bio najsjajniji. Bila sam štene kad me pronašla dobra duša u Dumovcu. Nisam imala dom, ali zahvaljujući njoj, sada sam ovdje, u toplom i sigurnom domu.
 

2. Fascinantno! Sada kada si osigurana, kako si došla na ideju da ugovoriš osiguranje za sebe?

Pa, znate, uvijek se treba brinuti o svojoj budućnosti. Moja vlasnica ima svoje osiguranje pa sam pomislila, zašto ne bih i ja? Nikad se ne zna što se može dogoditi, a ja volim biti sigurna i zaštićena, kao i svaki drugi član obitelji. I evo, već par mjeseci uživam u osjećaju sigurnosti i zaštićenosti od bolesti i nezgoda. 
 

3. Zanimljivo! Sada malo o tvom svakodnevnom životu. Kako provodiš svoje dane?

Oh, ja sam pravi vau hedonist! Ako nisam vani, onda spavam ili jedem. Ako moram birati između lopte i sna, teško je odlučiti, ali trčanje za lopticom je definitivno na vrhu popisa omiljenih aktivnosti.
 

4. Imamo informaciju da voliš ono što ne smiješ jesti. Što točno misliš pod tim?

Da, da! Volim mačju hranu. Ne znam zašto, ali jednostavno je ukusna. Nemojte mi reći da niste probali!
 

5. Tko su tvoji prijatelji u kvartu?

Imam frendicu mačku, zove se Šmucika. Zajedno ludujemo po dvorištu, a ponekad se i skupa izgubimo. No uvijek nađemo put kući, nekad teže, nekad dok si rekao pseći keks ili mačji kašalj!
 

6. Imaš li anegdotu o svojim putovanjima. Možeš li nam ispričati neku zgodu?

Ah, da! Imala sam priliku putovati u Bihać. Tamo mi se nalazi vikendica koju volim od milja zvati avantura. Jednom sam malo skrenula s puta i izgubila se, ali dobar susjed mi je dopustio da malo ubijem oko na njegovom kauču. Ubrzo me moja tužna i zabrinuta vlasnica pronašla kako sanjam velike snove i sve se dobro završilo.
 

7. Tko ti je najdraži član u kućanstvu?

Naravno, moja vlasnica, ali dok je nema, njezina mama zauzima prvo mjesto. 

 

To je bila jedinstvena prilika razgovarati s Žuži, pravom vau hedonisticom. Njezina ljubav prema lopti, okus mačje hrane i osiguranje koje je ugovorila čine je posebnim članom svoje obitelji. 
Ugovori LAQO Vau policu osiguranja u trajanju godine dana koja štiti tvog psa u slučaju bolesti ili nezgode. Osiguranje pokriva privatnu odgovornost, za situacije kada tvoj kućni ljubimac slučajno ošteti tuđu imovinu. Ako dođe do nesretnog slučaja, ono pokriva posljedice. Pruža ti i mogućnost ugovaranja čak dva dodatna pokrića, Spriječi i Liječi
Vau policom osiguravaš svom veselom, četveronožnom članu obitelji brigu koju zaslužuje. Više saznaj ovdje.

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...