Titulu u TOP 50 najboljih zauzima LAQO!

9. veljače, 2022.

vidi_objava2_w970_27438287fd.png

Vodeći hrvatski informatički časopis Vidi proglasio je našu LAQO aplikaciju kao jednu od TOP 50 aplikacija u Hrvatskoj za 2022. godinu.

Misija LAQO aplikacije je da ti bude partner i suputnik u svakodnevnici, a ne još jedan dodatak na mobitelu. Upravo zato smo aplikaciju prilagodili i unaprijedili ju s dodacima koji idu samo tebi, kao našem klijentu u korist. Kao naš korisnik uvijek imaš pristup svojoj digitalnoj polici gdje god se nalaziš, a ako dođe do trenutka u kojem je potrebno proslijediti svoju digitalnu policu, to možeš učiniti kroz svega par klikova. U slučaju promjene podataka, ne brini se, možeš ih ažurirati u svakom trenu. Pristupe važnim kontaktima ili pristup PIN-u za dodatno ugovoreno pokriće vuča i asistencija i prijaviti štetu te čeka unutar aplikacije.
Najvažnija funkcionalnost je potpuno digitalan proces prijave i obrade štete. Kako je štete zgodnije preventirati, unutar aplikacije nalazi se i LaqoPrevent, krovna platforma za edukaciju i prevenciju, vrijednu pogodnost koja stoji na raspolaganju svima vama kao korisnicima LAQO osiguranja.

Potvrdi svoj status najsigurnijeg vozača

Kao naš LAQO korisnik uz pomoć telematike imaš priliku ne samo postati najbolji vozač na hrvatskim cestama, već možeš sudjelovati i u raznim natječajima i izazovima. Ako pokažeš da si najbolji vozač imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade. Neke od nagrada kojima ti možeš postati vlasnik su:  PlayStation 5, najnoviji mobiteli, poklon bonovi kod partnerskih internet trgovina, romobili itd. Također, kod ponovnog ugovaranja osiguranja ostvaruješ dodatni popust kao što je popust za manju kilometražu.

Uz LAQO je laqo!
Ova titula ne bi bila naša da nije tebe, našeg vjernog korisnika koji je svoje povjerenje i osiguranje vozila povjerio upravo nama. 
Hvala ti što si prepoznao LAQO kao izvrstan izbor, dat ćemo sve od sebe da ti uvijek pružimo najbolje iz svijeta osiguranja!

 

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...