Zbogom FTJP!

1. listopada, 2020.

zbogomftjp_w1940_e8843fceb9.png

FTJP je kratica za “Fali ti još jedan papir”, a u LAQO osiguranju tu rečenicu nikad nećeš čuti, niti ćemo te tražiti podatak koji nam ne možeš dati u 30 sekundi.

Čak i ako se nikada niste susreli s kraticom FTJP, poprilično smo sigurni da ste se u životu ipak susreli s osjećajem koji označuje. Inače, FTJP znači “fali ti još jedan papir” i u toj je frazi sažeta sva muka sitnih žrtava birokracije koje, bez obzira na silan trud, uvijek moraju dostaviti još jedan papir, upisati još jedan broj ili dobiti još jednu potvrdu.

Nećemo se pretvarati da su osiguranja pritom uvijek bila do kraja nevina. Osiguranja su kompleksni proizvodi i ljudi koji se njima bave rade ozbiljan posao. Kad se, primjerice, radi samo jedan izračun cijene kasko osiguranja, u obzir se uzimaju brojne varijable. Od županije, mjesta boravka ili prebivališta, snage motora automobila koja se osigurava, osigurava li se Mercedes, Nissan, Audi ili druga vrsta vozila.
A pritom govorimo samo o izračunu cijene autoosiguranja. Kad se dogodi nesreća, od prijave do naplate u igru ulaze različiti obrasci za prijavu kasko štete, Europska izvješća o nezgodi i sl.

Što god možemo, naći ćemo sami

Ukratko, posao osiguravateljne kuće zahtijeva mogućnost baratanja velikim brojem podataka i dokumenata i to jednostavno ide u rok službe. Volimo svoj posao i to nam ne predstavlja problem, ali to ne znači da istu strast prema podacima morate dijeliti i vi.

Zato smo u LAQO osiguranju uložili ogroman trud kako da vas u cijelom procesu kupnje ili produženja police ili u kompletnom procesu prijave štete od nezgode do isplate nikad ne pitamo za neki podatak ili broj koji ili ne znate napamet ili ne možete vidjeti na nekoj kartici u novčaniku. Potrudit ćemo se pronaći sami sve što možemo saznati, a da nam vi to ne morate tražiti i prenositi.

Tako radimo jer nam je iznimno važno da nijedna interakcija s nama, pogotovo u najstresnijim situacijama kad se dogodi nesreća, ne bude više komplicirana nego što je to nužno.

LAQO je prvo i trenutačno jedino domaće 100% digitalno osiguranje vozila i s nama zaista nikad nećete morati potpisivati različite papire ili dokazivati samorazumljive činjenice. Sve interakcije s nama moći ćete odraditi iz udobnosti svoga doma ili gdjegod se drugdje nalazili.

Često i samo jednim klikom.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...