Dobrodošao LAQO GPT

4. srpnja, 2023.

Imamo super vijesti za tebe!

Zamisli, sada možeš razgovorati s našim AI asistentom Pavle Pauqom koji je super pametan i razumije sve tvoje upite i zahtjeve. Bez obzira trebaš li informacije, pomoć ili jednostavno želiš nekoga za ćakulu, LAQO GPT je tu za tebe.

LAQO, prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje, prvi je brend u financijskoj industriji i osiguranju Europe koji sa svojim korisnicima koristi revolucionarnu AI platformu ChatGPT.


Ne moraš napuštati svoju najdražu aplikaciju za poruke WhatsApp. Ono što je posebno cool je da chatGPT razgovara s tobom na prijateljski način. Sjeti se koliko je lijepo razgovarati opušteno i bez presinga. Svi mogu biti sigurni da će se osjećati ugodno i opušteno tijekom razgovora.


A evo još jedne super stvari - LAQO GPT u WhatsAppu je prilagodljiv tvojim preferencijama te će ti ponuditi informacije za teme koje te zanimaju vezano za LAQO osiguranje. Na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez obzira na to kada ti zatreba pomoć ili jednostavno želiš nekoga za razgovor, Pavle Pauq je na raspolaganju.


Uživaj u novom iskustvu razgovora s LAQO GPT-om u WhatsAppu. Razmjenjuj poruke, postavljaj pitanja, traži pomoć, sve to s našim AI asistentom koji je tu samo za tebe.

Ovo je tek prva faza implementacije umjetne inteligencije u LAQO osiguranju - u kasnijim stadijima LAQO će proširiti involviranost GPT-ja i na ključne korisničke procese. 
Naš LAQO GPT se još uvijek razvija i uči te postoji mogućnost za pravopisnu pogrešku ili djelomični odgovor. Dajte mu vremena i uskoro će briljirat u svim odgovorima.

Isprobaj, testiraj i javi dojmove na Whatsapp broj 091 222 7722.

Tvoj LAQO 

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...