Imaš električni auto? Ovo bi te moglo zanimati

12. srpnja, 2021.

ezgif_3_78c07d1bbe39_w1940_05159ace9e.jpg

Kako stvari stoje, budućost je električna. Mi smo drage volje odlučili pratiti taj trend pa smo vozačima električnih automobila pripremili pogodnosti

Električna vozila sve su snažnije zastupljena u ukupnoj svjetskoj prodaji automobila, a takvi auti sve su popularniji i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300, dok podaci udruge Strujni krug ukazuju na to da se trenutno u Hrvatskoj može kupiti više od 50 modela električnih automobila.

Interes za električnim vozilima sve više raste, posebice zbog ekološke prihvatljivosti takvih automobila. Stoga je LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje u Hrvatskoj, pripremio ponudu za električna vozila. Svi vlasnici osobnih električnih automobila koji do 20. kolovoza ugovore policu osiguranja vozila upisivanjem kôda PAVLE250 ostvarit će popust u iznosu od 250 kuna. LAQO, najznačajniji iskorak na hrvatskom tržištu u području Insuretecha, na taj način promiče odgovorno ponašanje prema okolišu.

A kako većina korisnika u svoj vozni park nije uvrstila električno vozilo, LAQO je pripremio i pogodnosti za sva osobna vozila. Do 14. kolovoza traje ljetna akcija u kojom kupci mogu ostvariti popust od 200 kuna upisivanjem kôda PAVLE200 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje. 

Sve to možete napraviti jednostavno, brzo, pametno i u potpunosti digitalno. Do svog autoosiguranja možete doći u svega nekoliko klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, u manje od minute. Kako bi sve ostalo maksimalno jednostavno, možete preuzeti LAQO mobilnu aplikaciju i imati sve police, informacije i važne dokumente nadohvat ruke.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...