Jedina aplikacija za osiguranje koju trebaš!

29. veljače, 2024.

LAQO mijenja pravila igre i donosi ti odlično iskustvo u pronalaženju i kupovini osiguranja. Zahvaljujući LAQO aplikaciji, olakšavamo ti svaki korak u životu i čuvamo tvoja osiguranja na jednom mjestu. Regali, komode, fascikli i ladice žele u mirovinu, pusti ih i prigrli tehnologiju i LAQO! Zašto? Saznaj u nastavku…

 

Jednostavnost i fokus na tebi
LAQO je tvoj Bear Grylls kroz džunglu osiguranja. S jednostavnim koracima i jasnim uputama, nikada nije bilo lakše pronaći pravu policu osiguranja za svoje potrebe. Kupiš policu ovdje i imaš ju spremljenu ovdje!

 

Stres free aplikacija, ali stvarno!
Zaboravi na dugotrajne telefonske pozive i čekanje u redovima. Sa LAQO aplikacijom, sve što trebaš je par klikova na svom pametnom telefonu i tvoje osiguranje je obnovljeno i riješeno - brzo i bez stresa.

 

Sam prijavi štetu

Šalteri su stvar prošlosti. Štetu odsad prijavljuješ iz vlastitog naslonjača – jednostavno i potpuno digitalno. Sve riješiš u samo nekoliko klikova.

 

Dostupnost 24/7
Bez obzira na to kada ti treba osiguranje ili ugovorena polica, zelena karta ili pak kôd za Vuču i asistenciju, LAQO je uvijek tu za tebe. Aplikacija nudi podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi riješila sve tvoje nedoumice i pružila ti dodatnu sigurnost i povjerenje, a za dokumentaciju nas ne trebaš ni kontaktirati, sve te već čeka u LAQO appu!

 

Sigurno i pouzdano
Tvoja sigurnost je naš prioritet. LAQO koristi najnaprednije tehnologije sigurnosti kako bi zaštitio tvoje podatke i osigurao tvoju privatnost i povjerenje.

 

Obnova police u par klikova
Kada se bliži istek tvoje police, LAQO te podsjeća i olakšava ti proces obnove. Samo par klikova i tvoja ponovno je aktivna - bez potrebe za dodatnim papirima, odlaskom u poslovnici ili pozivom. Ostavimo to u prošlosti!

 

Kupovina LAQO Putnog i osiguranja za ljubimce
Trebaš osiguranje za putovanje ili za svog krznenog prijatelja? LAQO ti omogućava brzu i jednostavnu kupovinu putnog osiguranja ili osiguranja za ljubimce iz udobnosti svog doma. Koliko je lako toliko je i sigurno! 

 

Polica i dokumenti na dlanu
S LAQO aplikacijom, tvoja dokumentacija je uvijek na dohvat ruke. Možeš lako pristupiti svojim policama, uvjetima osiguranja i svim drugim dokumentima kad god ti zatreba. U pretinac od auta stavi parfem i čokoladu za sebe, ne krcaj ju s papirima!

 

Manje voziš i želiš manje platiti?

Pitaš li se ikad zašto oni koji malo voze moraju plaćati osiguranje po istoj cijeni kao i oni koji su stalno za volanom. E, pa i mi smo se to pitali i složili se da tako i nije najpoštenije. Zato LAQO ima popuste za one koji voze manje. Em je pošteno, em podržavamo svakog tko takvim ponašanjem čuva prirodu. Ako i ti malo voziš, aktiviraj ovu opciju i ostvari najpovoljniju LAQO cijenu. Što manje kilometara napraviš u jednoj godini, veći ti je popust koji možeš iskoristiti pri obnovi LAQO Obveznog osiguranja.

 

Još nemaš LAQO app?

Zakorači u svijet jednostavnosti i izaberi osiguranje koje poštuje tvoje vrijeme i novac.

 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...