LAQO je plaćati kriptovalutom!

29. kolovoza, 2022.

picture2_w1940.png

Vrijeme je da tvoje kriptovalute upoznaju „pravi“ svijet jer od sada možeš svoju policu platiti s digitalnim novcem
LAQO je ušao u kripto svemir i donosimo ti potpuno digitalnu, jednostavnu i brzu kupovinu Obveznog i Kasko auto osiguranja.

U svemu volimo biti prvi, stoga uvodimo nove mogućnosti plaćanja. Prema tržištu šaljemo novi val inovativnosti i digitalne revolucije, čime još jednom potvrđujemo i dodatno ojačavamo poziciju tržišnog lidera u digitalnom svijetu osiguranja.
Osluškujući potrebe korisnika i trendove, u suradnji s poznatom domaćom fintech kompanijom Electrocoin, odlučili smo odgovoriti na njih uvođenjem čak 13 različitih kriptovaluta kako bi naši korisnici imali što veću mogućnost odabira. 
Biti pouzdani za nas je temelj prilikom kreiranja svake nove usluge za tebe, našeg korisnika. Zato ne brini, plaćanje kriptovalutama odvijat će se kroz elektronički platni servis PayCek koji jamči sigurnost kupcima.

Sve je isto kao i kod „normalnog“ plaćanja samo modernije i inovativnije! 

Prilikom odabira opcije plaćanja kriptovalutama i prihvaćanja uvjeta prikazat će ti se iznos u kunskoj protuvrijednosti gdje je potrebno upisati svoj email i odabrati željenu kriptovalutu (onu tebi potrebnu). Nakon odabira kriptovalute, moći ćeš skenirati QR kod sa svojim kripto walletom (novčanikom), a nakon izvršenja plaćanja na email ti stiže potvrda o kupnji i titula 100% modernog, digitalnog kupca! Kupovinom police osiguranja sa kriptovalutama na poklon ti stiže mali znak zahvale! 

Živjele inovacije! Živio Kripto!

 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...