LaqoPrevent - Što naši korisnici mogu očekivati nakon launcha?

Ivan Bimbi |15. travnja, 2021.

dsc1639_w1940_8581136813.jpg

Kroz dosadašnju karijeru lansirao sam na tržište nekolicinu proizvoda, no ništa nije izazvalo toliki interes i brojna pitanja mojih bližnjih koliko lansiranje LaqoPreventa. Kako ne bih odgovarao samo svojim prijateljima, pišem svima vama kakav je to Program, kako je nastao i što nas to uskoro očekuje u LAQO aplikaciji.

Ideja o programu prevencije rodila se pri samim počecima razvoja LAQO branda, a intenzivno smo počeli raditi na konceptu odmah nakon lansiranja branda na tržište. Mi prvenstveno želimo da LAQO korisnici znaju da smo njihov partner koji se brine za njih. Ne želimo biti samo prodavatelj osiguranja i isplatitelj naknade za štetu, već želimo LAQO klijentima dati napredne alate koji će im omogućiti da se educiraju, korigiraju svoje ponašanje, te potencijalno spriječe nezgodu (!).Upravo zato smo nedavno lansirali LaqoPrevent program, našu krovnu platformu za edukaciju i prevenciju.

 

Budući da su na laqo.hr trenutno dostupni proizvodi osiguranja vozila, a već godinama na hrvatskim cestama imamo upola veću smrtnost od EU prosjeka (prvenstveno zbog neprilagođene brzine i korištenja mobitela u vožnji),  logično je bilo da prva inicijativa u programu bude upravo ona koja će pomoći našim klijentima da budu bolji i odgovorniji vozači.

 

U LaqoPrevent program klijenti se dobrovoljno uključuju putem LAQO mobilne aplikacije, a napredno tehnološko rješenje u pozadini (telematika) omogućuje im da analiziraju i korigiraju svoje ponašanje u prometu.  Konkretnije, mogu analizirati brzinu kojom voze, naglo kočenje i skretanje, te korištenje mobitela tijekom vožnje. Dodatno, ne samo da LAQO klijenti imaju priliku postati najbolji vozači na hrvatskim cestama,  oni mogu sudjelovati u raznim natječajima i izazovima, a najbolji će biti nagrađeni. Mogu ostvariti niz benefita za svoje dobro ponašanje, a ne brinite, loši vozači neće biti kažnjeni :).

 

Ono što me još više veseli je što ste program u prvih nekoliko dana tako dobro prihvatili - 24% korisnika LAQO aplikacije već intenzivno koristi program i skuplja značke koje dovode do nagrada i savjeta za sigurniju vožnju. :)

 

Svima vama koji već koristite LaqoPrevent i onima koji će se tek pridružiti uskoro donosimo brojne novosti. Stalno naglašavamo da nam je izuzetno važna vaša povratna informacija jer sukladno tome poboljšavamo postojeće i uvodimo nove funkcionalnosti. Ono što smo odmah razvili temeljem  vašeg feedbacka je gumb kojim privremeno možete pauzirati praćenje dok se npr. vozite u taksiju -  da aplikacija ne bi pratila vožnju taksista kao vašu. Također, dodali smo detaljne statistike vožnji u kojima vidite vozite li više po gradu ili otvorenoj cesti, ujutro ili pak u večernjim satima. Sve u svemu ima odličnih novosti koje će osvanuti s novom inačicom već početkom svibnja. Što vam to sve donosimo uskoro ćete u kratkim crtama saznati upravo sada.

 

Stižu nam nove značke

 Sad, kad smo se lagano zagrijali, dodajemo nove značke kao što su Fan vožnje, Cooler, Siguran put na posao, Ranoranilac, Majstor zavoja… Čisto za primjer, za osvajanje značke Cooler trebat ćete odraditi 20 vožnji tako da svaka ima manje od 3% prekoračenja dopuštene brzine. No čemu služe značke? Osim za zabavu :) one će vam pomoći ostvariti  što veći ukupni rezultat, osvojiti nagrade, dobiti priznanje za izvršene zadatke, usavršiti svoj stil vožnje, sudjelovati u određenim nagradnim natječajima… sve u svemu cool je pohvaliti se prijateljima i obitelji. ;)

Nastavljamo s nagradnim natječajima

I dalje nastavljamo s nagradnim natječajima koji će postajati sve zahtjevniji. Trenutno za neke nagrade morate među prvima skupiti jednu značku. Uskoro će izazovi postati zahtjevniji, primjerice „skupi u što kraćem periodu 3,4 ili čak 5 znački“, ali  će i rasti vrijednost nagrada.

Pokrećemo izazove po timovima

Kao jedna od zanimljivosti svakako će biti i timska natjecanja!  Izabrat ćete kojem timu želite pripadati te se natjecati u određenim izazovima sa suprotnim timom.  Bit će tu raznih izazova, npr. tko će prijeći određeni broj kilometara bez ijednog prekoračenja brzine ili bez naglih kočenja…

 Nagrade

Svakako vas očekuje velik broj nagrada, a njihova se vrijednost uvećava težinom izvršavanja zadatka i boljim ukupnim rezultatom. Primjeri nagrada su poklon bonovi u vrijednosti 300-1000 kn, a imat ćemo i PS5, mobitele i ostale gadgete. Posebno bih izdvojio nagradu Izlet s Teslom za dvije osobe, a natjecanje za tu nagradu kreće vrlo brzo tako da vježbajte te budite spremni i pazite kako vozite. ;)

 

Sve ovo je samo početak u zajedničkom putovanju prema odgovornijoj vožnji. Pratite nas i, ako još niste, uključite se u LaqoPrevent i pokažite svima kakav je Vaš stil vožnje, a usput osvojite i poneku nagradu. Ako ne prije, čitamo se kod sljedećih novosti u LAQO aplikaciji.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...