Ova učiteljica vikende provodi planinareći, obožava prirodu i životinje

9. ožujka, 2021.

tea2881_jor_251120_jpg_w1940_b78970ef9c.jpg

Priča Tee Jagetić, čiji su vikend izleti uz LAQO odnedavno jos bezbrižniji.

Kada smo se prvi puta čuli, Tea Jagatić nam je odgodila razgovor jer je upravo na parkiralištu uočila mače staro ne više od mjesec dana i odlučila se za njega pobrinuti. Kasnije, kada smo se napokon uspjeli uhvatiti i kratko porazgovarati, ispostavilo se da takve situacije i nisu baš rijetke u svakodnevici ove tridesetogodišnje učiteljice razredne nastave iz Vrbovca sa zagrebačkom adresom. 

“Da, događaju mi se takve stvari često. Ljudi obično okrenu glavu, ali ja ne mogu. Nije da se smatram velikim spasiteljem, ali uvijek se nekako nađem u sličnim situacijama i često sam u kontaktu s udrugama za zaštitu životinja”, kaže nam Tea. 

Osim mačića, koji je još s njom i kojem se još traži dom, Tea ima još dva ljubimca. Psa Chillyja koji ima dvije godine i macu Loli staru šest godina. Nakon što završi radni tjedan, Tea se opušta tako što sa Chillyjem sjeda u auto i vozi prema Japetiću, Kleku ili nekoj drugoj šumi u kojoj će pronaći nešto mira i razbistriti misli. 

“Ja sam kombinacija ekstroverta i introverta”

“Svoj stil života opisala bih aktivnim, pomalo i hektičnim s obzirom da sam visoko energična osoba koja se voli svakodnevno upuštati u mini avanture. Ali sam istovremeno neka vrsta kombinacije introverta i ekstroverta. Kako radim s djecom, pa moj posao iziskuje puno pažnje, puno komunikacije i energije, vikendom volim otići u prirodu i malo se ispuhati. Treba mi malo da se isključim i budem sama sa sobom”, kaže.

Opuštanje počinje već za volanom. Kako kaže, Tea obožava biciklirati, ali i vožnja, pogotovo kada vikendom izlazi iz grada, na nju djeluje meditativno. “S obzirom na to da idem na vikend putovanja, važno mi je da se mogu pouzdati u svoj automobil, da mogu u svakom času ostvariti svoje i tuđe želje i da bude sve kako treba biti.”

“Rekla bih da sam dobar vozač. Vozim od osamnaeste godine, tako da, iako sam relativno mlada, iza sebe imam određeni broj godina na cesti. Kada sam bila mlađa imala sam par nezgodica i neugodnosti na cesti, no sada sam već iskusna u prometu. Osjećam se samopouzdano za volanom. Tek sam odnedavno vlasnik svog prvog auta i važno mi je da ga mogu brzo i kvalitetno osigurati, bez puno papirologije, tako da mi je LAQO bilo od velike koristi”, kaže. 

“Osiguranje sam odradila sjedeći na kauču”

LAQO sam vidjela prvo na reklami na televiziji. Maskota Pavla Pauqa je jako simpatična, njega sam prvog primijetila. S obzirom da sam baš nedavno kupila auto i trebala sam kupiti osiguranje, ukucala sam LAQO u tražilicu i provjerila o čemu se tu točno radi”, priča Tea. Kako kaže, osim povoljne ponude i 50% bonusa, oduševilo ju je u vrhunsko korisničko iskustvo i jednostavan proces kupnje. ”U jednom sam trenutku sam pomislila, pa čovječe, brže sam ovo odradila nego što bih naručila hranu preko dostave. Zaista više vremena potrošim u odlučivanju između restorana nego oko police osiguranja. Ovo je zaista jedan efikasan način da odradiš sve obveze oko osiguranja kada i kako želiš. Ja sam svoju policu kupila sjedeći na kauču s mačkom”, smije se Tea.

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...