Zašto se zahvaljujemo 2023. godini?

4. siječnja, 2024.

Zajedno smo prošli mnogo toga, postigli poslovne uspjehe, radili na projektima u koje vjerujemo te dijelili trenutke radosti.

Zato draga naša 2023., imamo par zahvala za tebe.

Svaki uspjeh rezultat je zajedničkog rada, stoga želimo izraziti duboku zahvalnost svim članovima našeg tima i novim kolegama koje su došle u 2023.-oj. Vaš trud, stručnost i entuzijazam ključni su za naš uspjeh, i ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas.

Također, želimo se zahvaliti našim poslovnim partnerima i klijentima. Vaša podrška i povjerenje od suštinskog su značaja za naš uspjeh. Radujemo se daljnjoj suradnji i zajedničkom stvaranju bolje poslovne budućnosti i održivijeg svijeta. Svaki projekt pružio nam je priliku za učenje i rast, a mi smo zajedno iz njih izvukli vrijedne lekcije.

Pavle i Pero nastavljaju dalje osvajati svijet. U 2023.-oj imali su dva velika nastupa na TV ekranima u kojima su pokazali što to nudimo tržištu i zašto smo tržišni lider u digitalnom osiguranju.

Ušli smo u metaverse! Stajemo uz bok tehnološki najnaprednijim kompanijama kao prvi s naših prostora. Inovacija je u srži LAQO brenda, a tehnologija je neophodan alat za realizaciju iste. U LAQO Muzeju osiguranja na Decentralandu prikazani su načini osiguranja koji predstavljaju povijest, te nova, unaprijeđena i digitalna iskustva kakva nudi LAQO.

Lansirali smo drugo izdanje LAQOthona, nagradnog natječaja idejnih tech rješenja na temu održivosti. Svi ambiciozni pojedinci, inovatori, poduzetnici, stručnjaci, ali i svi ostali koji vjeruju da upravo tehnološka rješenja čine život jednostavnijim, bržim, kvalitetnijim i održivijim, udružili su zajedno s nama snage i usmjerili svoj fokus prema održivijoj i boljoj budućnosti za sve nas.

Za što sigurniji VAU i MIJAU lansirali smo osiguranje za kućne ljubimce, a za sigurnije putovanje LAQO Putno osiguranje. Odlučno preuzimamo ulogu predvodnika digitalnih promjena i inovacija na našem tržištu na čemu kontinuirano i uspješno radimo, što potvrđuju i rezultati, ali i proizvodi. Naši su procesi jednostavni, proizvodi su jasni i pristupačni klijentima, a mi, mi smo timski igrači s fokusom na budućnost.

Implementacija umjetne inteligencije za nas u LAQO osiguranju potpuno je logičan korak. Našli smo način da dodatno unaprijedimo korisničko iskustvo naših klijenata i pružimo im još bržu i personaliziranu podršku. Kao potpuno digitalno osiguranje težimo konstantnoj dostupnosti, bez obzira na vrijeme ili lokaciju, a LAQO GPT nam omogućava da budemo tu za naše klijente - 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. A i bilo je vrijeme da naš Pavle dobije i malo ozbiljnije odgovornosti.

Želimo ti zahvaliti na postignutim poslovnim rezultatima. 2023. godina bila je izuzetno uspješna, zahvaljujući predanosti LAQO tima i posvećenosti postavljenim ciljevima, ostvarili smo rast i razvoj koji su premašili naša očekivanja. Upravo ta činjenica nas čini ponosnima i daje nam inspiraciju za daljnje napore prema još većim dostignućima.

Kroz sve ove aspekte - uspjehe, suradnju, izazove - godina 2023. ostavlja dubok pečat na nama. Zahvaljujemo ti se, 2023. godino, na svemu što si nam donijela. S nestrpljenjem očekujemo sljedeće poglavlje i nove ideje koje će nam 2024. donijeti!

 

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...