Sretan nam 3. rođendan!

6. listopada, 2023.

Vrijeme je proletjelo, a put koji smo prešli bio je ispunjen izazovima, uspjesima i neprocjenjivim iskustvima. Želimo podijeliti s vama priču o našem razvoju, dostignućima i budućim planovima.

Prije tri godine, naša priča je započela s malom ekipom s velikim snovima. Imali smo viziju stvaranja proizvoda i usluga koji će pozitivno utjecati na svakodnevnicu i proces ugovaranja osiguranja. Naša posvećenost kvaliteti i inovacijama bila je temelj na kojem smo izgradili našu kompaniju.

Od lansiranja do danas, LAQO internet stranica bilježi više od 7,6 milijuna posjeta, a izračun cijene osiguranja pokrenut je više od 1,2 milijuna puta. Sjajne rezultate ostvarujemo i u programu prevencije LaqoPrevent koji klijente potiče na sigurniju vožnju te ih je nagrađeno s više od 2.200 nagrada. Zabilježen je i značajan interes za novim putnim osiguranjem koje je od lansiranja posjećeno više od 180 tisuća puta. LAQO GPT, digitalni asistent razvijen u suradnji s Infobipom, uspješno odgovora na upite korisnika. Ušli smo i u metaverse te predstavili prvi Muzej osiguranja na svijetu na platformi Decentraland. A i prvi smo među osiguranjima u Hrvatskoj uveli plaćanje kriptovalutama.

Naravno, nećemo stati ovdje. Naši budući planovi uključuju daljnje širenje i rast. Nastavit ćemo se fokusirati na inovacije, razvoj novih proizvoda i pružanje najboljeg mogućeg iskustva korisnicima. Također, planiramo se još aktivnije uključiti u društvo kroz društveno odgovorne inicijative kao što je naš LAQOthon projekt koji i ove godine postaje utopija za idejna rješenja na temu održivosti.

Zahvalni smo na svim iskustvima, izazovima i uspjesima koji su nas doveli do ovog trenutka. Radujemo se budućnosti i vjerujemo da ćemo i dalje postizati velike stvari.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim zaposlenicima i korisnicima koji su dio naše priče i što nas podržavaju. 
Bez njih, naš LAQO ne bi mogao ostvariti sve što jest danas. 

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...