Uz Aircash aplikaciju do LAQO osiguranja

17. veljače, 2022.

aircashlaqo_w970_914d37ab3e.png

Za sve korisnike Aircash aplikacije pripremili smo ponudu koja se ne propušta!

Kako bismo omogućili jednostavniju i bržu kupnju LAQO police osiguranja bez papirologije i čekanja u redu, udružili smo snage s Aircash aplikacijom i kreirali ponudu koja cijeni vaše vrijeme i donosi dodatne pogodnosti.

Kroz par koraka do osiguranja uz odličnu priliku!

Sve što trebaš kao korisnik Aircash aplikacije je upisati registraciju vozila a pri koraku plaćanja unijeti kôd AIRCASH200 uz koji ostvaruješ 200 kn popusta te u svega par koraka kupiti policu Obveznog i/ili Kasko osiguranja! Zvuči fantastično, zar ne?  
Prilikom kupovine police osiguranja također možeš uzeti i dodatna pokrića kao što su; Vozači i putnici, Zaštita bonusa, Vuča i asistencija, Lom stakla, Kasko basic i Tuča, kako bi svijet iz udobnosti tvojeg vozila bio još sigurniji.

Kad imaš izbor, biraj jednostavnije

Uz ovu suradnju još jednom potvrđujemo naše temeljne vrijednosti koje svakodnevno njegujemo i komuniciramo prema tebi i našim korisnicima. Naša motivacija potiče iz želje i potrebe da ti maksimalno olakšamo i pojednostavnimo kupovinu police osiguranja kroz inovativna, pouzdana i digitalna rješenja. Mišljenja smo da bi život trebao biti sigurniji i jednostavniji i zato ne kompliciramo već slušamo sugestije i trudimo se ponuditi najbolje, a najjednostavnije iz svijeta osiguranja!

Još lakše do LAQO osiguranja

Ako već nisi, preuzmi Aircash aplikaciju i uživaj u svim prednostima koje imaju u ponudi i iskoristi ovu pogodnost koja traje od 15. veljače do 15. ožujka 2022.!

Više o samoj ponudi možeš saznati i ovdje: https://aircash.eu/laqo/

 

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...