Uz Kasko šteta na vozilu manje boli!

20. lipnja, 2022.

laqo_blog_ilustracije_1590x1200_20200928_kasko_w970_w1940.png

Čuvaš auto kao oko u glavi? Kada dođe do štete na autu ili prometne nezgode najviše boli tebe? Kako bi si uštedio/la sate u banci, peglanje kartice na novim dijelovima i kod autolimara, Kasko stiže u pomoć!
 

KASKO

Kasko osiguranje možeš ugovoriti za svoje vozilo ako nije starije od 12 godina na trajanje od godinu dana. Kako je kod nas franšiza uključena od starta, tvoj Kasko je zbog toga kod nas jeftiniji u odnosu na ostale. Uvijek znaš s kojim iznosom sudjeluješ u šteti, a ako se ne dogodi, uštedio si razliku u iznosu cijene Kaska zbog franšize.

Kasko inače predstavlja „puni Kasko“ i pokriva znatno više od Kaska Basic (dodatnog pokrića koje LAQO ima u ponudi) – štetu nastalu prometnom nezgodom, krađom ili provalom, tučom, udarom groma, požarom, padom predmeta, snijega ili dijela zgrade itd.

U slučaju prodaje vozila, Kasko policu možeš predati novom vlasniku unutar LAQO aplikacije odlaskom na dio pod nazivom: „Promjena na polici“. Na tom mjestu upiši podatke od novog vlasnika kako bismo mu mogli javiti pristupne podatke i na taj način preuzeo Kasko osiguranje.
 

CIJENA

Ako se pitaš zašto cijena Kaska nije uvijek ista, ona ovisi o tebi, pokriću i vozilu koje osiguravaš. Ti najbolje znaš kakav si vozač. Samo zapamti, što je iznos franšize veći, to je cijena Kaska niža!
 

KASKO BASIC

Ne želiš Kasko? Ok, a kako ti se čini Kasko Basic?
 Zamisli da se voziš po zelenom valu u Zagrebu i netko odjednom zakoči u koloni ili na semaforu, a ti ne stigneš zakočiti. Njegova šteta će se pokriti iz tvog Obvezno autoosiguranja, ali tvoju štetu ti sam/a moraš pokriti. Ako uzmeš Kasko Basic dodatno pokriće u ovakvim slučajevima bilo sudar s vozilom ili imovinom, mirnije ćeš spavati i manje sijedih skupiti.

 

TRENUTAK ODLUKE
Pročitao/la si sve vezano uz Kasko, ali još uvijek se predomišljaš? Slobodno nas kontaktiraj putem Facebooka, Instagrama, Whatsappa ili chat-a na našoj web stranici, a mi ćemo ti spremno odgovoriti na sva pitanja i nedoumice. Na kraju dana, sve što trebaš je odabrati što ti treba, platiti i fotografirati vozilo. I to je to. LAQO!

Više o Kasku i Kasko Basic pokriću pronađi ovdje

 

Tvoj LAQO tim

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...