Posjeti nas i u Metaversu!

5. travnja, 2023.

Volimo kad smo tehnološki inovativni i digitalni!

Iako imamo veliku želju da uvijek bolje razumijemo budućnost i podržimo razvoj u tom smjeru, najvažnije nam je da budemo tu za svoje korisnike u novim tehnološkim promjenama i učenju. Tehnologija često proizvodi iznenađenja koja nitko ne može predvidjeti, ali mi smo spremni! A kako bi fora razvoja tehnologije bila još veća, ušli smo u metaverse s prvim svjetskim muzejom starih osiguranja.

LAQO muzej osiguranja smješten je u Decentraland platformi. Za posjet LAQO muzeju potrebno je na ulazu u metaverse kreirati avatara, odnosno čovječuljka kojim se krećete kroz Decentraland. Muzej se nalazi na lokaciji:  79, -138 ili samo kreni od trga desno dolje. Metaverse je dostupan svima, bez obzira na lokaciju, uređaj ili tehnološku spremnost. Trebamo samo kompjuter i spremni smo za virtualni svijet!

Muzej je na više katova! 

U prizemlju te dočekuje kustos muzeja Toni, Pavle Pauq i Pero. Svaki kat je osmišljen drugačije, pa tako na prvom možeš vidjeti galeriju obrazaca koji su se nekada trebali ispunjavati kako bismo ugovorili osiguranje ili prijavili štetu. Formulara ima zaista puno i u njima se lako pogubiti; naši formulari odmah probuđuju sjećanje koliko je ugovaranje osiguranja nekada bilo komplicirano.

Na drugom katu ćeš doživjet potencijalno najgoru stvar s kojom smo se nekada morali suočiti pri ugovaranju osiguranja – čekanje u redovima! Dok se guraš kroz gužvu ljudi koji čekaju u redovima, dolaskom do šaltera baci pogled što se događa na zaslonima kompjutera zaposlenika. Možda najzbavaniji detalj je što se na zaslonima na šalterima nalazi upaljena Solitaire igra. Kao što prisjećamo, Solitaire je bila nekad najomiljena igra za razbijanje dosade na poslu.

Na zadnjem katu vidjet ćeš budućnost osiguranja, odnosno, kako funkcionira LAQO. Dovoljno je imati samo mobitel, nije potrebno čekati u redovima, niti ispunjavati hrpu formulara koje često ne razumijemo što se traži. Hej, nemoj zaboravi kliknuti i na naš CO2 oblačić na kojem ćeš saznati koliko su LAQO korisnici, na mjesečnoj razini, uštedjeli na CO2 emisijama jer su odabrali digitalno osiguranje!

Stajemo uz bok tehnološki najnaprednijim svjetskim kompanijama kao prvi s naših prostora. Inovacija je u srži brenda, a to pokazuju svi naši digitalni projekti koje smo dosada uspješno uveli. 

Posjeti muzej ovdje 

Želimo ti ugodnu šetnju kroz prvi muzej osiguranja u metaversu!

Tvoj LAQO

Napokon 100% digitalno osiguranje vozila

Do ponude stižeš u trenu. Do osiguranja još i brže.

Unesi registraciju

Učitavam sadržaj...